Podjeli

Nemojte se uznemiravati i srditi na brojne apatride, bezbožnike i klevetnike koji razapinju Hrvatsku gore od stoljetnih stranih dušmana i osvajača. Svi ti Ivančići, Dežulovići, Pusići, Mesići, Tomići, Pupovci i drugi su već dugo jako dobro plaćeni od današnjih potomaka stoljetnih ezoterijskih masonskih osvajača koji svoje narodne vojske kroz stoljeća pretvaraju u vlastite privatne postrojbe lijepeći im na uniforme lažljive državne oznake.
Ta okultna manjinska elita ima đavolju osobinu da nikada ne posustaje budući im se ratovi, krize i nemiri jako isplate i kroz ekonomske, političke i socijalne inženjeringe im donose dobit bez trunke rada i truda.

Kako bi nas zaveli usuprot istini plasirali su kroz svoje revolucije i prevrate prvo sekularizam kao ponajveće zlo koje je zabranjeno u udžbenicima kao takvo spominjati, već ga premazaše tankom niti nekakvog demokratičnog napretka i jednakosti u nametnutim društvenim odnosima. A da bi se nesmetano zaputili kroz tzv. svjetska otkrića porobiti cijeli svijet. Pazite kako se u javnome govoru porobljavanje svih kontinenata perfidno naziva VELIKA OTKRIĆA i to nudi na svim razinama obrazovanja.

Pod tom egidom nam podmetnuše iskrivljeni način razmišljanja kako je dobro biti okupiran, osvojen tlačen, jer smo bili zaostali i primitivni pa nam oni dušmani za dobro naše sagradiše ceste, mostove, pristaništa, svjetionike i sve to premazaše svojim sustavom školstva. Samo nam ne objasniše što bi nama stoljetni okupator činio neko dobro ako ne kani našu zemlju uzeti sebi zauvijek. Plodove takve indoktrinacije čujemo i danas u frazetinama i sklonosti kroz „Stocholmski sindrom“ kako su nam eto Francuzi sagradili ceste i dali moderno školstvo a Austrougari sagradili pristaništa i svjetionike.

Sva ta okupacija se nastavlja uz kratke zastoje i danas, ali obogaćena i pomognuta sveprisutnim medijima i vidovima elektronske komunikacije kada su ti potomci prljavih feničkih trgovaca i babilonskih okultista kreirali totalni materijalistički svijet rugajući se jedinome Bogu Svemoćnom Stvoritelju i Sinu Spasitelju. Pa se dosjetiše stare biblijske formule privlačenja mladeži lažnim sjajem materijalističkim kolačićima a sve u cilju raseljavanja i doseljavanja tuđinaca u ove naše vječne krajeve i zemlju. Tu agendu oplodiše raznim podmetnutim bolestima pandemijama i nametanjem strahova od klimatskih promjena kako bi u domoljubnim narodima izazvali posvemašnji defetizam i malodušje.

Mi Hrvati kao Biblijski narod koji preko tadašnjeg „Ilirika“ i Dalmacije primismo vjeru Kristovu se ne moramo bojati tih skrivenih kukavica i jadnika koji dva tisućljeća bez prestanka pokušavaju osvojiti neosvojivo, jer mi se ne borimo izravno i nikada protiv bijednih slugu zloduha sa nebesa, već ustrajno u vjeri kršćanskoj samo širimo Riječ Božju množeći stado vjerničko ne napuštajući vječna ognjišta hrleći za njihovim sjajem i blještavilom. Niti nam nude moderno, niti napredno, jer znamo – kako jednom osamdesetih kaza naš kanonik T. Ivančić: „ Krist je najmoderniji čovjek u povijesti svijeta, jer je uvijek u ljubavi Božjoj novi, životan i istinit.“ A najveći primitivizam od iskona je laž.

Fotografija je moje vlasništvo a fotkao je prije 25.g.

Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema