Podjeli

Ratovi su gotovi, okrenimo se budućnosti! 

Pokret za modernu Hrvatsku započeo je svoju kampanju paljenjem svijeća i odavanjem počasti Žarku Manjkasu Crvenkapi. Na taj način odao je počast svima koji su u raznim ratovima žrtvovali svoj život za Hrvatsku.

 

Damir Gašparović, predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku je nakon paljenja istakuno kako je žrtva Žarka Manjkasa i svih dečki iz „štafete smrti“ na proboju iz grada Vukovara nemjerljiva. Još je nemjerljivije, istaknuo je, prešućivanje ovakvih žrtava. Kada su posmrtni ostaci svih tih mladića i pronađeni, ipraćeni su tiho, bez pompe i poštovanja, bez televizija i medija. Tu nepravdu nakon svega oni su najmanje zaslužili. Zato smo tu danas s njima i oni su uvijek u našim mislima.

Pokret za modernu Hrvatsku odat će počast i hrvatskim antifašistima u šumi Brezovica jer su oni iz ideala i želje za slobodom krenuli u neravnopravnu i teško borbu i doveli Hrvastku na stranu pobjedika u Drugom svijetskom ratu.

Sve naše heroje uvijek moramo poštovati, no baš zbog njih i njihove žrtve moramo se konačno okrenuti budućnosti. Domovinski rat završio je prije 25 godina a Drugi svjetski prije 75 godina i mi ne možemo više živjeti u prošlosti.ž

Pokrez za modernu Hrvatsku stoga pred sebe i pred Hrvatsku postavlja visoke ciljeve:

U idućih 7 godina udvostruči BDP Republike Hrvatske

U idućih 7 godina utrostručiti proizvodnju hrane;

U idućih 7 godina udvostručiti plaće hrvatskih radnika i mirovine hrvatskih umirovljnika.

Ljudi Pokreta spremni su se uhvatiti u koštac sa svim hrvatskim problemima.

Daljnje prešućivanje neefikasnosti i nesposobnosti hrvatskih Vlada vodi nas u duboki ponor. Zbog njihove nesposobnosti, nepoštenja i sljepoće već smo ostali bez najvećih izvora pitke vode, a tek uz pritisak Pokreta za modernu Hrvatsku za sad je spriječen gubitak poljoprivrednog zemljišta a šume se eksploatiraju kao da njima gospodare najveći neprijatelji!

Uz sve prijeti nam daljnje produbljivanje između bogatih kojima je svaka kriza prilika za bogaćenje i već duboko osiromašenih hrvaskih građana. Stoga, ne birajte isto, birajte promjene, birajte ljude Pokreta za modernu Hrvatsku, istaknuo je Gašparović

 

 

 

                                                                        Pokret za modernu Hrvatsku

                                                                                         Predsjednik:

                                                                                    Damir Gašparović

 

Kontakt:

Damir Gašparović

098 34 24 90

[email protected]


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori