Podjeli

Damir Lujanac
Priča koja počinje s č ili ć
Rođena sam u Bednji iz koje sam otišla u 15 god. Sa mnom u borbu za bolji život otišao je i moj materinji jezik. Usprkos školi životu u Zagrebu, na  tone pročitanih knjiga moj bednjanski jezik čuči negdje u mom mozgu.
Kod nas u Bednji sve ide na tvrdo i u našem narječju uho ne prepoznaje meko ć i tvrdo č. Kod nas je č uvijek č .
Kad sam počela pisati kolumne na svojem profilu greške su se događale na koje su me upozoravali poneki fb prijatelji.
Jedan od njih bio je i Damir Lujanac, počelo je s č i ć onda je jednoj naša prepiska otkrila i neke nove daleke vidike. Oboje želimo sretne ljude u Hrvatskoj.
Damir je mlad čovjek rođen 1974 godine u Ludwigsburgu u Njemačkoj dijete ekonomskih imigranata iz Hrvatske. Roditelji su poslije rođenje dvoje djece odlučili vratiti u Hrvatsku.
Damir je škole završio u Hrvatskoj, u Daruvaru osnovnu, pa srednju u Križevcima kojom je stekao znanje veterinarski tehničar. poslije srednje  škole Agronomski fakultet u Zagrebu.   Rektorova nagrada za rad iz područja Ribogojstvo. Praksu je brusio na farmi krava u Njemačkoj ali i u Americi.
Njegova  prva radna pozicija Lura Interni MBA Lura d.d  SMART koja je bila i ugovorno vezana i za stipendiju.
Uslijedile su firme poput, Franka, Zdenke, Daruvarske toplice, Upravljanje i nadzor zaštićenim dijelovima prirode Voditelj ispostave Daruvar. Uz sav angažman na  financijskoj stabilnost firmi u kojima je na menadžerskim funkcijama nastojao firme dovesti u financijsku stabilnost završio je i Filozovski fakultet.
Otkrila sam da i on želi promijeniti Hrvatsku, i danas smo kao stranka “Hoćemo pravedno” održali  prezentaciju upoznavanja s njim kao čovjekom i kao stručnjakom
Širina njegovog znanja oduševila je sve prisutne, Damir je prezentirao vještinu jednostavnosti problema, ali i veliku beskompromisnu odlučnost u pronalaženju rješenja.
Usput smo otkrili da Damir ima više staža u realnom sektoru od sadašnjeg Premijera  i svih njegovih ministra.
Damir uz sve navedeno obrađuje 64 hektara zemlje nasade lješnjak, oraha i kestena.
Prije sastanaka orao je polje na slici, jer se nadao će pasti kiša.
“Hoćemo pravedno ” odabralo je Damira za funkciju Premijera Hrvatske, njegove posložene brazde, pokazuju nam da svaki trud daje i rezultate.
Dragi prijatelji, ako hoćete bolji život u Hrvatskoj imate za koga glasati
Damir zna, može i hoće!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo