Podjeli

Predmet: priopćenje za medije

 

Milorad Pupovac opetovano svojim nastupima puca u žrtve hrvatskih branitelja,djece, žena,staraca…!

 

Što je Milorad Pupovac jučer radio u Negoslavcima?!

Otišao je hrabriti pobunjene Srbe da se ne boje nikakvog suda dok je on na vlasti.
Milorad Pupovac svojom izjavom u Negoslavcima, a povodom uhićenja Srba za ratni zločin, izravno i besramno pokušava utjecati na buduću sudsku presudu.

Vjerojatno je usput otišao u Borovo selo zapaliti svijeću poginulom četničkom vojvodi Vukašinu Šoškočaninu čiji mu spomenik ne smeta, ali mu smeta braniteljski pozdrav “ZA DOM SPREMNI” s kojim su na usnama ginuli hrvatski bojovnici u obrani svoje domovine od Pupovčevih sunarodnjaka i uvezenih četnika.

I ova uhićenja su predstava za javnost tempirana prije ovogodišnje kolone sjećanja u Vukovaru. Plenković na ovaj način pokušava koliko toliko kupiti mir prilikom odlaska u Vukovar gdje će ga dočekati  ozlojeđena rodbina poginulih i nestalih žrtava kao i od HDZ-a odmetnuti gradonačelnik Ivan Penava koji se i odmetnuo samo zato jer zločinci nisu kažnjeni nego čak i slobodno šetaju gradom gledajući svojim preživjelim žrtvama u oči.

Pružili smo vam priliku da se pokajete za sva zlodjela koja ste napravili hrvatskom narodu, priliku za suživot, ali iz javnih nastupa vaših predstavnika nedvojbeno proizlazi da se vi ne mirite s porazom i dalje sanjate “Veliku Srbiju”!

Izgubili ste rat od hrvatske vojske, boli vas što morate lijegati i ustajati s tom mišlju! To je vaša “JEŽEVA MUKA”!!!

I ovom prigodom poručujemo hrvatskim građanima pravoslavne vjeroispovijesti: Prestanite sanjati, ne sljedite svoje lažne “Mesije” jer su oni svojim djelovanjem doveli u pitanje vaš biološki opstanak, prestanite se držati zavjeta šutnje,“OMERTE”(iznesite vaša saznanja koja imate o zločinima koja su počinili vaši susjedi, nestalim…), prihvatite Ustavno pravni poredak Republike Hrvatske! Iz ovoga izuzimamo sve Srbe-hrvatske branitelje, našu braću po oružju, koji su se skupa s nama borili u Domovinskom ratu za svoju Domovinu.

Danas kad živimo u demokratskom društvu imate izbor…

Nažalost, dok je god HDZ u koaliciji s SDSS-om, neće biti ništa od privođenja pravdi četničkih zločinaca iz Domovinskog rata.

 

Predsjednik:

Ivan Turudić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Branitelji