Podjeli

Ovih dana u oči svečanosti otvaranja, odnosno puštanja u promet izgrađenog „Pelješkog mosta“, umjesto ponosa i slave, opet širenje lažnih vijesti u cilju izazivanja uznemirenosti i gnjeva u braniteljskoj populaciji.

Naime od trenutka kada se javno obznanio datum puštanja u promet ovog velebnog zdanja, te objave režisera centralne svečanosti u liku g.Krešimira Dolenčića, svjetski priznatog režisera ovakvih i sličnih događaja, krenula je hajka i lov na vještice javno objavljen na raznim medijima, portalima i sl.

Čovjek bi u prvi mah pomislio, ok.- počela sezona „kiselih krastavaca“, pa neka! No da tome to nije tako, brzo nas je razuvjerila golema količina lažnih vijesti i objava koje su vrištale sa naslovnica, a poglavito one koje su plasirale razne frustrirane „braniteljske posvuduše“ kroz medije koji ih prate i koji u toj populacije već duže vrijeme izazivaju samo nered.. Osnova ovih lažnih izjava, objava i vijesti je bila kako je Dolenčić uz blagoslov Vlade RH iz svečanosti izbacio branitelje, te ih nije uvrstio u protokol otvaranja i još mnogo drugih gadosti na tu temu.

Kako smo mi neovisan portal i trudimo se objavljivati široki spektar tekstova, objava i vijesti, te kako nas i naš naziv jasno definira  „BEZ CENZURE“ tako i kod nas povremeno izlete od ponekih autora slični biseri – no istine radi dužni smo ovaj put pobiti laži i objede onih koji imaju za cilj u društvu izazivati nered, jer se kao, u neredu i kaosu najbolje snalaze.

Dakle dana 26.07.2022. godine – utorak prema scenariju svečanosti otvaranja u 7,00 sti, PRVI – PELJEŠKI MOST prelaze ČETVORICA VARSŽDINSKIH BRANITELJA, (ratni pripadnici slavnih Tigrova, Frankopana, Roda i MUP-a) koji u čast povezivanja Hrvatskog teritorija pješače već mjesec dana od Vukovara do Komarne, da bi u 18,45 u Brijestima na drugoj pozornici kao uvod u centralnu svečanost bili predstavljeni okupljenima i svekolikoj zainteresiranoj javnosti.

U programu CENTRALNE SVEČANOSTI nakon susreta NEVERE I Nike Puljića, MOSTOM uz vatromet koji su za tu prigodu osmislili i osigurali predstavnici kineskog izvođača, prolaze BRANITELJI  1. I 4. BRIGADE NA SVOJIM MOTOCIKLIMA koji će predstavljati sve relevantne ratne postrojbe i branitelje koji su dali obol za slobodu Hrvatske.

Za one kojima ni to nije dovoljno, malo sa zakašnjenjem želimo obavijestiti, ako su baš toliko željeli prvi prijeći PELJEŠKI MOST  prije njegova službena otvaranja, mogli su to učiniti uz najavu i ishođenja odobrenja od nadležnih nakon završenog tehničkog pregleda i dobivanja uporabne dozvole, kako je to bio učinio jedan ratni pripadnik SJP PU VŽ RODA, te od Komarne pa do Brijestja mostom pronio stijeg ove slavne ratne postrojbe.

Antun Berljak


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Branitelji