Podjeli

POVODOM PRIOPĆENJA KOORDINACIJE UDRUGA PROISTEKLIH IZ DOMOVINSKOG RATA ORAHOVICA

 

Kao prvo ne želim se opravdavati jer nemam zašto. Istina je gadna stvar poglavito kada se kaže u oči. UDHOS – Orahovica  nije članica koordinacije, a neće niti biti, to je stav ne Mirka Sekulića nego Glavnog Stana UDHOS-a Orahovica  dok god u Koordinaciji sjede poslušnici, fikusi gradonačelnice Petin odnosno  prodane duše koje su se prodale za par kuna. Naša Udruga na čijem sam ja čelu ne priznaje tu koordinaciju.

Na sastanku koje nakon istog donosi Priopćenje takozvane koordinacije Udruga proistekle iz Domovinskog rata Orahovica od 18.05.2020. na kojem gle koje slučajnosti sudjeluje i gradonačelnica  je običan bezvrijedni komad papira bez broja akta….( a nemože ga niti biti jer “Koordinacija nije pravna osoba) koji je potpisao “predsjednik koordinacije Udruga Vratković“. Kao prvo koordinacija nema predsjednika jer nije pravna osoba (nema pečat) i nije registrirana Udruga, znači može imati predstavnika koji je trenutno gle čuda dopredsjednik HVIDR-a Orahovica, a ne netko što bi bilo logično od predsjednika Udruga. Da bi priopćenje bilo valjano potrebno je da svi predsjednici Udruga koje čine koordinaciju, a koji se slažu s priopćenjem, koliko vidim usvojeno jednoglasno trebaju na dokument u ovom slučaju priopćenje u podnožju staviti pečat Udruga što znači u podnožju bi trebalo stajati devet (9) odnsono deset (10) jer su zaboravili napisati da je nazočan bio i predstavnik Udruge hrvatskih branitelja općine Crnac Božo Kusić.

Kada govore o mojim učestalim istupima zašto nisu konkretno naveli koji su to vjerojatno su pod tim mislili što sam im rekao istinu u lice, a istina boli i što je UDHOS Orahovica odnosno Glavni stan na čelu sa mnom donio odluku da sa Udrugama koje su pod skutima gradonačelnice, kao i samom gradonačelnicom ( koja i stoji iza ovog napada na mene osobno, a time i na UDHOS Orahovica skrivajući se iza takozvane koordinacije) neće imati nikakvu suradnju i to: HVIDR-a Orahovica, UHBDDR duga Međa, UHBL PTSP VPŽ, UHBV 2/132 i UHBDDRPPO 90-91,. Ovaj bezvredni komada papira koji nazivaju Priopćenje da bi se diskreditirao ne samo Mirko Sekulić predsjednik UDHOS-a Orahovica nego i sama Udruga koja joj je rekla istinu i to u lice. Poručujem vam svima pa i vrloj gradonačelnici TO VAM NEĆE PROĆI, a kada kažu verbalnim napadom na predstavnika djelatnika  HVIDR-a Dine Mataz na njega ne želim trošiti riječi jer nije dostojan da na njega gubim vrijeme. Postoji transkript našeg razgovora preko FB koji smo vodili 01.05.2020. i kojeg ću vam ako želite vrlo rado dati na uvid što više ako želite dati ću vam kopiju istog, ako je Matazu pala kruna s glave njegov problem. Bolje neka se upita da je uzeo mjesto nezaposlenom hrvatskom branitelju jer taj posao što on radi nije sveto pismo i može ga naučiti i nezaposleni hrvatski branitelj, a takvih je jako jako puno.

Mogu samo zamisliti kako je bila konstruktivna rasprava kada su me oštro osudili i to bez suda i pravo na obranu LICEMJERI, PRODANE DUŠE, tko je donio JEDNOGLASNU ODLUKU pretpostavljam gradonačelnica.

Jer pojedini predsjednici udruga s kojima sam razgovarao rekli su mi da oni nisu dignuli ruku pa se pitam tko LAŽE i tko je tu LUD.

Na kraju ću vam dati da objavite i moj komentar na FB grada Orahovica:


Mirko Sekulić Brusa
 Opa gradonačelnice okupila si svoju kliku i ti tvoji poltrončići blago da ih nazovem, opali po onome kojega nema i koji nije na prodaju . Tebi kao i njima neka služi na čast jer to govori o vama samima. Znam istina najviše boli i zato jer nemate muda mi reći u lice, a nemate ni šta, zato ga najlakše pljuvati kada nije nazočan. Ja nisam klimavac i imam svoje stavove i što imam za reći kažem u lice to ti dobro znaš, a ne kao ovi tvoji “heroji” . Nadam se da ćeš dopustiti tvom direktoru Radio postaje Orahovica da čuje i drugu stranu i da je objavi bez cenzure. I za kraj UDHOS – ORAHOVICA na čelu s Predsjednikom Mirkom Sekulić “Brusa” u kratkom roku su napravili za branitelje više nego svi tvoji poltroni gradonačelnice. Predsjednik UDHOS -ORAHOVICA Mirko Sekulić “Brusa” Bog i Hrvati! ZA DOM SPREMNI.

S poštovanjem,

Mirko Sekulić  “Brusa“


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika