Podjeli

Stvarno niže ne može, jedan “ozbiljan” Premijer, poziva javno, medije da se pozabave slučajem “Hajduković” Po njegovom mišljenju nedovoljno se piše o tome.
Baš to kaže na dan, kada su izašli podatci o anketi koja se provodila među svim članicama EU u kojima je 97 % ispitanika reklo da je Hrvatska najkorumpiranija država u EU.
To njega niti je iznenadilo, niti je imao potrebu komentirati. Pored toliko friških afera gdje se lopatama zgrče novac poreznih obveznika za mito i korupciju, gdje se nemilice troši na jelo i piće, na izmišljenim ručkovima, na izmišljenim događajima, on bi eto o tome kako su se potukla dva dečka, on bi da se analiziraju razlozi.
U zemlji gdje se svaki dan muževi tuku žene, gdje se žene zlostavljaju na poslu, zlostavljač odlazi iz firme s otpremninom, gdje mu je obiteljski nasilnik Župan jedne Županije, on bi da se novinari bave lakšom tjelesnom ozljedom.
Jasno nam je dao do znanja, posložio je prioritete, upravljao bi medijima, upravljao bi seksualnom orijentacijom građana, Sve bi radio samo ne i ono  za što je izabran.
Naslušali smo se o tome kako ga cijene u Europi, kako je on moderan mladi državnik no dobio je ocjenu, njih 97% misli da nije tako, da je Hrvatska najpoznatija po korupciji, ne po rastu BDP, po rastu plaća, po rastu mirovina, nego po porastu kriminala i devijantnog ponašanja.
On bi drugi mandat da nastavi kontinuitet, da onaj tko je pio, pije i dalje a da gladni nastave gladovati.
 Ako ovo nije otvorilo oči građanima, što onda moglo?
Maltretiranje građana se događa svaki dan, čekanja pred bankama, poštama, ambulantama, bolnicama, no divljanja po raznim dernecima dopuštena.
Usred bijela dana pojavi se transparent s prijetnjama silovanja, pred djecom koja formiraju osobnost, koja traže svoje junake.
Treba li nam to, je l’ itko zamišljao takvu državu?
Umirovljenici svojim glasovima možete biti presudni, možete vratiti stare vrijednosti, možete doprinijeti da se opet vrati u naš život poštenje i marljivost, kao vrijednost, da se počne cijeniti humanost a ne razuzdanost.
Jučer su nam nakon moje objave, prijetili drugim valom korone, vele da će nas pokositi, žele nas opet zaplašiti, no ne dajmo se, pomognimo našoj djeci da imaju svoje mjesto u našoj zemlji, pod našim suncem, pomognimo da se aveti prošlosti, zauvijek pospreme u prošlost i da konačno krenemo naprijed!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema