Podjeli

13. travnja 2020.

Štovani don Kačunko,

zbog blagdana koje smo imali, velikog Uskrsa i Kristove muke i Uskrsnuća, te svega što nam se događa zahvaljujući globalnoj mafiji i financijskim interesima ne stigoh vam odgovoriti na vaš neprimjeren mail od 26. ožujka 2020., a u svezi činjenica koje nemrete niti vi a niti itko drugi pobiti.
Ponajmanje sam od vas kao “umreženog” od Krista očekivala toliko drzak komentar upućen kako meni tako i svima koji su mail dobili.
Red je citirati taj vaš komentar, meni zanimljiv i zbog obraćanja mi kak da smo “koze zajedno čuvali” ili pak pikule kao djeca ganjali.
Neopravdava vas eventualno neznanje, jer vjerujem eto kako ga imate, a farizejstva nam je svima dosta. Previše vas je takvih.

26. ožujka 2020.
Anđelko Kaćunko
20:37

prima ja

Daj budi razumna! Križ će biti vraćen poslije opet na svoje mjesto!
A izbjegavanje svega u 18 sati je – PARANOJA! Nasjedanje okultnim zamkama…
Isto možeš skombinirati od svačega… kao npr. nije slučajno da je 27.3. jer zbroj je 30,
što podijeljeno s 5 daje ČAK PET ŠESTICA.
I sad uzmi npr. nešto što daje zboj 300, ili 3000, ili 300 milijunaaaaa aaaajmeeee koliko ŠESTICAAAAAA…! = BOLEST!

I sad, kad se možete prisjetiti kaj mi napisašte na privitak koji i sad šaljem, al dopunjen, ostadoše mnogi bez teksta.
Četiri dana nakon strašnog potresa u Zagrebu i okolici i prevelike štete na našoj prvostolnici, mnogim drugim sakralnim spomenicima i crkvama, znamenitim građevinama, stambenim zgradama, obiteljskim kućama vi ovak paušalno, bez pribavljene informacije lupite par rečenica zbog kojih se mnogi mi pitamo: tko ste vi? Koja vam je zadaća? Što ste izučili na bogosloviji? Što vas je život vjere i služenja Kristu naučio?

Onda dolazi četvrtak, 2 travnja, čitam Hrvatski tjednik, kad ono na str. 12 i 13 vaš tekst objavio štovani gospodin Marijačić.
I gle čuda, već u podnaslovu sotonu prozivate, masonerija vam u tekstu vidljiva, tajna društva “po Arthuru Edwardu Waiteu”, ma, za nevjerovati koliko ste se upustili u razotkirvanje istina, al onu, u koju ste očima svojim gledali ne vidjeste, ili je niste željeli vidjeti. Ok, niste jedini, oooo, ima vas, još koliko!
No ovo međumrežje kojim su nam kanili oduzet slobodu, nama narodu Kristovom, dadoše onu pravu slobodu, pribavljanja informacija. I tako se onima, koji su nas već trebali porobiti, vraća ono čemu se nisu nadali: INFORMACIJA nam dostupna, samo treba znati tražiti “kanale” ili katakobme u kojima su.
Žao mi je što ste se našli pozvan ili prozvan jednim vrlo blagim komentarom i prilogom s činjenicama koje su kako vas tako i mnoge druge trebale navesti samo na istraživanje (ako se nema znanja) ili procjenjivanje, ili, konstataciju stanja. I na neke druge korake koje od vas pastira očekivasmo.

Kako bi rekao Zoran Vukman:
“Di su sad migranti, Greta i klimatske promjene, trangenderisti i ostali ?
Bergoglio je rekao da je s pandemijom(?) priroda uzvratila udarac.
Dakle plaćamo za “eko-grijehe”. Nema drugih grijeha.
Naljutili smo Pachamamu.
A on je pak naljutio pravoga Boga.
U svakom slučaju, vijest je postala povišena temperatura devedesetgodišnjaka u staračkom domu. Može li se te stare ljude liječiti bez da se sastaju stožeri, i da nas svakog časa o tome izvještavaju?
Skupa s biskupima vlast nam je ukrala USKRS, da nas barem danas ostave na miru!”
Niste reagirali na događaj u Splitu kao ni HBK.
Zanimljivo, novinarka provokatorica došla neovlašteno snimati s pet kamera oko sebe. No, zapamtit će mo tu novinarku Živanu!
A što je učinila Nadbiskupija? Ona se ogradila od postupka svog svećenika, koji je, zamislite, “sablaznio” javnost! Koju to javnost?
Ja se, kao i drugi vjernici ograđujem od takve Nadbiskupije.
Zar je moguće da su (ste) dopustili da odlazak na misu postane kazneno djelo? Zanima me što je slijedeće na redu, za sad je sve po “programu” Orwella iz “1984”!

Stoga na kraju don Kačunko, imam ja za vas jednu preporuku, mali savjet Kristove Križarke, rekao bi prof. dr. sc. Davor Pavuna: “Neka Zemlja Bude Dom Isusa!”, a vi se primite svojski (nakon pokajanja) svoga malog stada kojemu su i Gospa i Sveti Ivan Pavao II poručili Ne bojte se!

I moram opet citirati gospodina Zorana Vukmana, mislimo isto, a takvih nas sad ima puno:
“Ja se bunim jer ne dam svoju slobodu na pladanj. Nisam govedo koje tupo sluša lažove, lopove i biskupske knezove koji će sve učiniti ne bi li njihovo dupe još malo prosjedilo na ovoj zemlji na tronu od kartona.
Tko će im nakon ovoga doći u crkve? Čije poštovanje kukavice mogu zavrijediti? Izdali su Krista i nas. Dragi naši pastiri: vi ste gomila kukavica, blijedih, bezličnih ljudi. Neka vam Bog dragi sudi.
Ostavili ste nas same, izložene tsunamiju zla koje se valja. Pokazali ste se kao šaka jada, kao bijeda koje se stidim. Ne stidim se reći da sam katolik, kršćanin, ali se stidim zbog vas. Mogu imati stotinu mana i ne znam koliko grijeha, ali nikada se kao pisac, novinar i zauzeti katolički laik nisam libio reći istinu, u zgodno i nezgodno vrijeme, niti sam se bojao nastupati javno i svjedočiti za Krista. Samo vas pitam: gdje je Uskrs?
Zašto ste nam uzeli Uskrs? Koja kuga, virus, rat i bilo što nas može odvojiti od Krista? Zašto ne ginete za svoje stado? Nama trebaju duhovni pastiri, ali se svi posakrivaše.
Ne znam kakav će biti gnjev Božji, ali oglušili ste se i na potres koji nas je svih prodrmao. Vas očito nije.
Vas bi prodrmalo jedino da vam se dokine dotok love.
Kao i “poniznog” Bergoglia, i njegovu lažnu crkvu.”

A vi don Kačunko, nastavite već provjereno predstavljanje uradaka starleta, to vam je dobro išlo.
Ne zamjerite, ja drugačije ne znam, a samo Kristu služim!
I ne bojim se!

S poštovanjem,
mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.

____________________________________________________________________
26. ožujka 2020.

Ovaj čin je djelo SOTONE… Dakle, iznose križ s mjesta stjene na kojoj je Krist sagradio crkvu svoju… Riječi Uskrs se bliži, nećemo imati mogućnost osobne ispovijedi, znači da će to biti kolektivna ispovijed…Dakle, nema posrednosti putem svećenika čovjeka i Boga… Nego se svi kolektivno podvrgavamo nekome mjestu gdje nije stijena Kristova… Sada je sve razvidno tko želi da mu bude razvidno… Evo jos jedna stvar, tice se simbolike… I to sve u 18 sati… osamnaest je 3 × 6, dakle 3 šestice ili brojka SOTONE…
Ovo je papin sluzbeni originalni kriz koji je dao da se izradi po njegovim uputama… Tu lakrdiju će prenositi HTV i Laudato TV… Neka nam Bog oprosti…

Ovo je papin sluzbeni originalni kriz koji je dao da se izradi po svojim
uputama…

Usporedite, nema straha

A onda nastavimo, obilježja masona i sotonjara na svakom koraku, opovrgnite ako možete don Kačunko. Kako reče Papa Pavle VI, „dim Sotonin uvukao se u Crkvu!“ Da uvukao, stoluje!

DOPUNA, 13. travnja 2020.:

I još malo, valja uvijek učiti, do smrti. Neznanje samo vodi u priču o teorijama zavjere.

Arna Šebalj


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema