Podjeli

Ova spodoba oskvrnula je zastavu Republike Hrvatske, na tlu Republike Hrvatske.
DORH, MUP, kao ni ostale izdajničke institucije nisu reagirale, jer ipak u RH smijete urinirati po zastavi, ali u sličaju d au RH pozdravite starim hrvatskim pozdravom, prije no što završite “organi reda” će vam biti na vratima.
Ista stvar je i s HOS znakovljem.
Republika Hrvatska slobodno može promijeniti ime u Apsurdistan, bilo bi prihvatljivije s obzirom na događanja u njoj.
Na vlasti je ekipa koja uklanja ploče hrvatskim braniteljima, predsjednik više šmrče nego pije vode, pritom ne poštujući protokole na spomendanima pobjedičkih akcija, a uz to nas svjetski sramoti ne poštujući zadtave ni naših susjeda.
Predsjednik vlade, potomak UDBE, koalirao je sa etnobiznismenom Miloradom, čovjekom koji najmanje zastupa interese srpske nacionalne manjine.
Ruku na srce, svi mi sigurno imamo Srbe u susjedstvu i nije baš da oni progovaraju kroz Milorada, koji je postao sinonim za ljudski otpad.
Na pokušaj atentata limunom se reagiralo trenutno, djelatnici MUP-a Vukovar pomagali su u bijegu malim delijama koje su napale Boyse, osim što vlasti pomažu u “bežaniji” razbojničke garde, sustavno gaze naše svetinje, na način da nas ponižavaju i ograničavaju gdje god stignu, pritom kastrirajući ono malo hrvatskih muškaraca što nije prešlo na homoseksualnu religiju.
Izgleda da žrtva branitelja, kao i sve žrtve proteklih osamdesetak godina ne znače ništa kada ovako besramno dozvoljavamo nekim usputnim spodobama da uriniraju po zastavi i spomeniku herojima.
Samo bih vas htjela pitati gospodine Milorad Pupovac, radi li se ovdje o ugrožavanju temeljnih ljudskih prava, vrijeđanju nacionalnog ponosa, hoćete li sada složiti tugaljivu facu i pričati o Jasenovcu kojeg je izmislila vaša bagra kako bi naplatila štetu od Njemačke, dok je sama u Jasenovcu provodila egzekucije nad Hrvatima.
Pitam Vas Milorade gdje je Ivan Šreter za čiju ste smrt odgovorni ili i vi povremeno odete go njegovog groba urinirati?!
Sramoto, ne srpska, već ljudska, a još veća sramota od vas su Hrvati koji su prodali domovinu i nacionalni ponos kako bi se sakrili pod zli plašt europskih zvjezdica.
Vladajući, narod vas je izabrao da zastupate njegove interese, a ne da dozvoljavate nekulturnim neandertalcima uriniranje po svetinjama.
No zapamtite, isti taj narod će vas svrgnuti jer gore urinirate po njemu nego Bago kojem  se od silne hrabrosti alatka skrila pod stomak.
Vlada Republike Hrvatske
Andrej Plenković
Davor Božinović
Reagirajte, da narod ne bi morao, jer puna vas je kapa, ovdje vam je kontakt od Blagota, ako se i vi prepadnete naroda, da vam ortak da upute za bijeg.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema