Podjeli

Ne mislite valjda da brojni zapadni ezoterici i okultisti ne sanjaju biti danas na mjestu Napoleona koji je 1812. godine ujahao u (od Rusa) zapaljenu i napuštenu Moskvu. To je bilo jedno od najvećih poniženja Ruskome narodu naneseno u novijoj povijesti. Napoleon je IZIGRAO mir sklopljen sa ruskim carem Aleksandrom I u Tilzitu (baš kako je i danas izigran “Minski sporazum”) pod izlikom da Rusija krši odredbe tog “Mira”o ekonomskoj blokadi Engleske, te napao carsku Rusiju

Ova šetnja Moskvom nije bila samo puka pobjeda nad ruskom vojskom koja se nakon poraza okupila i u protuudaru otjerala Napoleona, kao slugu zapadne masonerije, već i želja da se tada kao i danas ovlada nepreglednim prostorom i carstvom koji je zauzimala tadašnja Rusija. Danas se otvoreno govori kako nije pravedno da jedna država ima toliki teritorij, te bi ga trebala podjeliti sa ostalima u svijetu.
Ali to što su zemlje poput Engleske, Francuske, Španjolske, Portugala, SAD, Italije, Nizozemske, Belgije imale po svijetu brojne kolonije iz kojih su nemilice 500. godina crpile resurse te iskorištavali ljude pretvarajući ih u robove, nije bilo sporno. Tako ponavljam da je do polovine 19. stoljeća na londonskoj pijaci bilo moguće kupiti roba, kao i svaku drugu robu.

Danas nas ovaj kadar sa slike uči kako se povijest ponavlja, ali na puno suptilniji način i srazmjerno digitalnom i računalnom dobu puno tajnovitije, sofisticiranije i elegantnije uz medije, javno mnijenje i ekonomske sankcije. Tada je Napoleonovu okupacijsku silu činilo desetak raznih vojski iz država i carstava suprotstavljenih Rusiji kao što danas NATO okuplja gotovo sve važne europske sile združene protiv Rusije.
Tu veliku silu od gotovo 800 000 vojnika većinu su činili Francuzi. Bilo ih je 450 000. Saveznici su činili ostatak. Tako je bilo 34 000 Austrijanaca, 95 000 Poljaka, 90 000 Nijemaca (24 000 Bavaraca), 20 000 Saksonaca, 20 000 Prusa, 17 000 Vestfalaca i nekoliko tisuća iz malih pokrajnjskih država), 30 000 Talijana, 25 000 Napolitanaca i ostali.
Sličnu operaciju pod nazivom “Barabarosa” izveo je i Hitler ne mogavši za razliku od Napoleona prodrijeti do Moskve, iako je Rusiju napao sa nekoliko milijuna vojnika.
Budući se povijest ponavlja, uči nas da sotona jednostavno ne može posustati, jer je čovjekoubojica od početka, (Iv.8,44.) te znamo da je i Napoleonov i Hitlerov vojni pohod bio bez razloga, povoda i suvislog uzroka, baš i jednako kao još pet hibridnih ili cpecijalnih napada na Rusiju izvedenih uvozom “Boljševičke revolucije,” potom dolaskom stranih, većinom francuskih vračara poslije 1845.g. i samog ubojstva Romanovih o kojem se piše još i danas.
Pamtimo i Gorbačevljevu “Perestrojku” i njene posljedice sa Jeljcinom, kada je Rusija pod najezdom tzv. stranih investitora bila gotovo na koljenima, da bi dolaskom Putina na vlast Rusija uspostavila suverenu državu, otjeravši većinu stranih investitora razvijajući vrlo snažan sustav obrane ojačavši svoj obrambeni vojni štit.
Nakon ovog navedenog ne moramo biti mudraci u spoznaji istine i povoda zašto je Putin pokrenuo suludi rat protiv susjedne Ukrajine koja je svoj teritorij i upravljanje državom sa namjerom priključenja zapadnim integracijama i NATO savezu, prepustila zapadnim političkim i vojnim strukturama.

Želim ovdje ponoviti moj stav da i Vladimir Putin pripada masonskim strukturama nudeći im se prije godina u NATO savez, ali ne poznajući zmijski karakter skrivenih vladara svijeta, nasjeo je na višegodišnje provokacije istih, kako bi jedini i sam bio suočen sa osudama cijeloga svijeta i demoniziran poput Hitlera novoga doba. To ja pripisujem čistom nepoznavanju znakova vremena i nerazumijevanju karaktera tajnih društava, ali i tajne diplomacije. Ne zaboravimo da su svi ti vladari svjetskih sila nužno ista bratija koja se oduvijek u povijesti kao i danas svađala i ratovala oko teritorija, te dominacije nad većim dijelom svijeta. Također moramo imati na umu da ta ista “Amerika” i Rusija nastavljaju suradnju u svemirskim programima, posebice oko tzv. svemirske stanice “ISS” kojom nas zavode i obmanjuju već više decenija trošeći navodno stotine milijardi eura. Dakle jasno je da obe suprotstavljene strane rade na jačanju NWO-a jer na ovoj razini visoke tehnologije i vrhunskih predstva za svijet ne smije biti zastoja. To ne iziskuje žrtve, ratove i sukobe koji su rezervirani samo za pozemaljske isprovocirane i namještene ratove.

Tako na kraju mogu dodati da je Putinov ponajveći problem što ne može razumijeti sustav piramide i princip upravljanja masonskim NWO-om koji u konačnici ne uvažava njegov “Libertaški” stav kojime sam želi upravljati svojom zemljom bez sveopće unifikacije i stapanja u jedan svjetski poredak, a što podrazumijeva i teritorijalno jedinstvo svijeta o kojemu malo tko govori.

Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema