Podjeli

Prvi dio ovog teksta objavio je portal bezcenzure.hr:

IZBORNIK SVIH IZBORNIKA O TRENERU SVIH TRENERA

https://bezcenzure.hr/toptema/izbornik-svih-izbornika-o-treneru-svih-trenera/

Naravno i mi i izbornik svih izbornika smo sretni što je Vatrene predvodio najbolji hrvatski nogometaš svih vremena Luka Modrić. I Luka se oprostio od trenera svih trenera:

DIRLJIV MODRIĆEV OPROŠTAJ OD ĆIRE BLAŽEVIĆA

8.veljače 2023.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić dirljivom se porukom na društvenim mrežama oprostio od Miroslava Ćire Blaževića.

– Odrastao sam uz legendu o Vama kao treneru svih trenera. Inspirirali ste nas iz mlađe generacije još 1998., i svojom jedinstvenom karizmom obilježili naš nogometni život i svakodnevnicu. Nisam imao čast surađivati kao trener-igrač, ali bio sam uvijek iznimno počašćen Vašim komplimentima i podrškom! Zbogom velikanu hrvatskog nogometa. Počivao u miru, napisao je Modrić na društvenim mrežama.

https://narod.hr/sport/dirljiv-modricev-oprostaj-od-cire-blazevica

Zašto Hrvati tuguju za trenerom svih trenera vidi se več iz naslova teksta Marcela Holjevca:

ĆIRO, ČOVJEK KOJI JE HRVATIMA USADIO POBJEDNIČKI MENTALITET, NAPRAVIO BREND OD HRVATSKE, I RASKRSTIO S JUGOSLAVENSKIM NASLIJEĐEM

https://www.braniteljski-portal.com/ciro-covjek-koji-je-hrvatima-usadio-pobjednicki-mentalitet-napravio-brend-od-hrvatske-i-raskrstio-s-jugoslavenskim-naslijedem/

Kako je Ćiro i ranije generacije učio domoljublju vidi se npr. iz reagiranje Hajdukovaca  Štimca i Asanovića:

ŠTIMAC: ĆIRI SAM PRIPREMAO IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/stimac-ciri-sam-pripremao-iznenadenje-za-rodendan

‘NEĆU SI OPROSTITI ŠTO GA VIŠE NIKAD NISAM NAZVAO’! Bivši Vatreni na rubu suza: Uništilo me ovo, pogođen sam, jedva dišem!

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/necu-si-oprostiti-sto-ga-vise-nikad-nisam-nazvao-bivsi-vatreni-na-rubu-suza-unistilo-me-ovo-pogoden-sam-jedva-disem

Svojevremeno sam oštro reagirao što je izostala pomoć HNS-a velikom hrvatskom domoljubu nogometašu Josipu Šimuniću. Ali, trener svih trenera ne samo da je branio Šimunića nego je prigovarao HNS-a zato što nisu zaštitili Šimunića:

‘NAPIŠITE VELIKIM SLOVIMA DA PODRŽAVAM ŠIMUNIĆA!

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/napisite-velikim-slovima-da-podrzavam-simunica

ĆIRO: KAZNA JOSIPU ŠIMUNIĆU JE JEDNO SRA…, JOE NIJE USTAŠA

https://www.24sata.hr/sport/ciro-kazna-josipu-simunicu-je-jedno-sra-joe-nije-ustasa-358819

Poslije Šimunića na red je došao Marko Perković Thompson i njegova legendarna pjesma „Bojna Čavoglave“ koja počinje pozdravom ZDS. Branili smo Thompsona i „Bojnu“ ali napadi su trajali i 2018. Ali tada su Vatreni predvođeni izbornikom svih izbornika i najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena odgovorili na onom veličanstvenom dočeku viceprvaka kada je na Trgu Thompsonu isključen mikrofon.

Podsjetit ću čitatelje da one veličanstvene proslave Dana pobjede u Čavoglavama i nisu počele koncertima. Prva je bila u znaku izgradnje igrališta za tamošnju Osnovnu školu i nogometne utakmice poznatih. Jednu ekipu je predvodio Ćiro Blažević.

THOMPSON SE OPROSTIO OD ĆIRE: HVALA MU NA OSOBNIM SUSRETIMA KOJI SU UVIJEK BILI PUNI OPTIMIZMA

https://narod.hr/sport/thompson-se-oprostio-od-cire-hvala-mu-na-osobnim-susretima-koji-su-uvijek-bili-puni-optimizma

Da Vatreni vole pjevati Thompsonove domoljubne pjesme i da to smeta svima onima koji nisu sretni što uopće postoji RH pokazuju i nedavni napadi na Lovrena.

DEJAN LOVREN OD ĆIRE SE OPROSTIO S TRI RIJEČI…

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dejan-lovren-od-cire-se-oprostio-s-tri-rijeci-/159608?utm_source=Midas

Pisao sam o usporedbi u stranim novinama Šimunićevog ZA DOM i Đokovićevog podizanja tri prsta (srpski pozdrav nastao u vrijeme Slobodana Miloševića, dakle ‘balkanskog krvnika’ koji je pokrenuo srpsku fašističku agresiju na Hrvatsku).

Veliki je broj onih i u RH koji su se nadali pobjedi Miloševića pa je prirodno da Srpske sluge u RH napadaju posebno ZDS jer se i njima i Srbima u Domovinskom ratu ledila krv u žilama kada bi čuli „Bojnu“. U ovakvoj RH, s druge strane, istima ne smeta pozdrav s tri prsta, četnička kokarda i zvijezda petokraka, jer je s njima napadana Hrvatska.

Ali u Hrvatskom tjedniku im poručuje brigadir Danijel Kotlar (u Domovinskom ratu bio je zapovjednik 7. Domobranske pukovnije i 113.  šibenske brigade, a nakon Domovinskog rata i zapovjednik Učilišta Hrvatske kopnene vojske „Fran Krsto Frankopan“):

NE ĆE NAM FALSIFICIKATORI UKRASTI POBJEDU, NITI ZABRANITI NAŠ POZDRAV ZA DOM SPREMNI.

O tome pogledajte i u prilozima o nastupu dr. sc. Mata Palića u Bujici):

BUJICA 8.2.2023. DR. MATO PALIĆ: Kokarda je protuustavna i treba je zabraniti, isto kao i petokraku!

YOUTUBE.COM

BUJICA 8.2.2023. DR. MATO PALIĆ: Kokarda je protuustavna i treba je zabraniti, isto kao i petokraku!

O takvima u najnovijem Hrvatskom tjedniku piše i Joško Čelan:

Neshvaćena ljubav

Teniski kampjun Nole, đeneral Draža i

I njihovi hrvatski obožavatelji

ČETNIKOVANJE SRPSKOGA BARBAROGENIJA NOLETA

KAD VELIKAN NIKKI PILIĆ U BEOGRADU SUZU PUSTI, STARI ĐOKOVIĆ USKLIKNE PUTINU, A MLADI RAVNOGORSKIM ANTIFAŠISTIMA

Australska ex-prvakinja Rennae Stubs:

Đokovićevi Srbi glume žrtve, a zapravo su genocidaši

Već sam puno puta pisao o tome kako takve (ja ih nazivam srpskim slugama iako zapravo služe svjetskim moćnicima koji su protivnici bilo kakve hrvatske države) osim ZDS lako prepoznajemo i po njihovom odnosu prema bl. Stepincu i prema radnom logoru Jasenovac.

Političari u tome vide jedinu mogućnost ostvarivanja vlastite koristi. Meni kao znanstveniku su gore moje kolege sa sveučilišta koji koriste laži zbog svojih ideologija. Ideologija im je važnija od osobnih struka! Zato je u najnovijem Hrvatskom tjedniku o takvima dobro pročitati članak Igora Vukića u kojem Predsjednik Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac npr. piše o „Goldsteinovim gluparijama“:

  1. KRAUSABOLIJASENOVAČKA ISTINA

PANIČNO BJEŽI OD NJE JER ZNA DA LAŽE

Čudi li se onda netko kad Čelan u svom tekstu govori o „vladajućoj partizansko-četničkoj koaliciji“?

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema