Podjeli

NAŠA HEROINA ŠALJE VELIKI I TOPLI ZAGRLJAJ KAO I RIJEČI ZAHVALNOSTI IZ ISTAMBULA GDE JE OTIŠLA PO NOVI ŽIVOT UZ POMOĆ SVIH VAS DIVNIH LJUDI 🤗🙏❤️🙏
Osjećam potrebu i dužnost da se ovim putem zahvalim u Ljiljanino ime, kao i u svoje osobno, u ime gđe. Gordana Skočan koja je zavrtila ovo kolo života, a ja sam se priključila svemu tome jer Ljiljanu poznajem dugi niz godina i cijenim ju kao predivnu i stručnu medicinsku sestru koja je sa tek 46 godina ostavila trag u zdravstvu i to posebice u Palijativi. Usudim se reći, najosjetljivijoj djelatnosti u zdravstvu. Ne smijem umanjiti njenu vrijednost kao dobre žene, majke, kćerke, sestre, prijateljice. Kratko, kao ČOVJEKA!
Kako je iscrpila sve mogućnosti liječenja u domovini na čemu je  zahvalna svin našim liječnicima, medicinskum sestrama, svom medicinskom osoblju i svima onima koji su bili od prvog dana uključeni u njeno liječenje. Da, ta mlada žena, koja je do unazad par godina nesebično pomagala drugima, sada treba pomoć svih nas u domovini, pa i šire. Tako taj crv nade koji je od samog početka pojave  rijetkog oblika karcinoma na gušterači, ta nadljudska snaga i želja za životom stalno ju je tjerala dalje i dalje. U jednom trenutku joj je stigla poruka od Boga; Ne odustaj od sebe, daj, pokušaš još jednom! “Ti to možeš i zaslužuješ”!
Tako je sve počelo; prvo pisanjem e-maila i slanjem medicinske dokumentacije o dosadašnjem liječenju i trenutnom stanju u kom se tada nalazila. Presudile su godine! Da, njene samo 46-te su joj otvorile vrata prestižne klinike u Istambulu Aci Baden. Ali moramo biti iskreni prema sebi a ponajprije prema Bogu, da nije bilo svih vas, ona sad nebi bila tamo. Upravo ste svi Vi zaslužili jedno veliko HVALA DO NEBA! A njen kako to ona s ponosom kaže, najbolji i najzaslužniji doktor koji ju je preuzeo u izrazito teškom stanju, Dr. Pavo Kostopec doktor za sva vremena, zaslužuje posebne riječi hvale, jer da nije bilo njega, nebi bilo ni naše HEROINE. I zato jedno VELIKO HVALA tom divnom čovjeku!
A sada još jednom HVALA DO NEBA svim portalima u Hrvatskoj i u inozemstvu, koji su prepoznali ovu hvale vrijednu HUMANITARNU AKCIJU ~ZA SPAS ŽIVOTA~ i proširili ju cijelim svijetom. To je samo dokaz da smo svi povezani i da smo svi isti pod nebeskom kapom!
Napomena: Sve slike mi je poslala naša Ljiljana, kako bismo svi mogli vidjeti gdje se liječi.
UKLJUČUJTE SE I DALJE U OVU HVALE VRIJEDNU AKCIJU ~ZA SPAS ŽIVOTA~
Žiro račun je otvoren u ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
IBAN računa na koji možete izvršiti uplatu:
HR 4224020063104012464  
ZA NAŠU HEROINU Ljiljana Raguž Hoić ❤️🙏❤️
~ S ljubavlju, Inja ~


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema