Podjeli

SAMODOSTATNE NARIKAČE

Poljednjih dana aktualna je tema famoznog “kluba” u kojem su se okupljale kojekakve čunjkare.
Ministri, predsjednici raznih odbora, predstavnici vlasti, kao i supruzi poznatih dama, a i prva gospoda, tamanili su, zajedno s predsjednikom države, ostatke neke ribetine.
Uzorni i časni, nažderavali su se za vrijeme lockdowna, kako se hrana ne bi slučajno bacila.
Tko zna što se sve tu odvijalo i kakvi su dogovori padali. Iskreno, to narod više ne zanima. Zanimljivija nam je ona igra iza kulisa koja se odvija za vrijeme ove “minjak, riba, klub” afere.
Dobro je nama poznato da ovakvih klubova ima na stotine, barem jedan u svakom hrvatskom gradu, gdje se veća, kao i manja elita, skuplja u kalnove i dogovara “posliće” koji će se ponovno lomiti preko leđa malog čovjeka.
Najzanimljivije u čitavoj “aferi” su ove dvije novopečene zastupnice. Čunjkara Puljak i polupismena kČer Dalija, o čijim kompetencijama dovoljno govore njezini tweetovi gdje svakodnevno plasira “mudre” izreke svoje malodobne kČeri. Može biti i da je gospođa Orešković, ex Letica, zaista kompetentna u nečemu, iako sumnjam čim je pala na potomke toga klauna.
O gospođi Puljak suvišno je trošiti riječi.
Svoju političku karijeru počela je kao predstavnica stanara, a nastavila je graditi preko crkve, kao i raznih splitskih staraca koji su mi to rekli oči u oči, jedan smiješan, ali zanimljiv podatak.
Dok je Ivica Puljak, junački s pokretnik stepenica spašavao djevojčicu, njegova supruga Marijana je, za to vrijeme u nekoj banci osmišljavala kako nekog štedišu “okrenuti” za koju kunu. Srećom živimo u RH, pa je više okretala “minusaše” nego “štediše”.
Danas se ove dvije samodostatne gospođe “Karen”, između svih ljudi na političkoj sceni, nađu pametne, pa krenu premještati ured predsjednika na mjesto famoznog kluba.
Tijekom zadnjih izjava dame su naprosto hiperventilirale, a podržao ih je svaki živi, ženski društveni parazit. Nailazila sam tako na komentare raznih “gospođa” kako prijeteći upozoravaju Zorana da ne udara na žene.
Da, Zorane, ne udaraj na žene, ta čudna bića kojima i sama pripadam znaju biti jako podla i koristoljubiva. Uvjerena sam Zorane, da su u drugom krugu obje ove čavke zaokružile tvoje ime, da bi te, eto, danas prozivale.
Na instituciju Predsjednika Republike udarila je i pravobraniteljica za neka ženska prava, a očekuje se i kolumna docentice za uništavanje zdravog razuma Jelene Veljače, vjerojatno i muder Sanje Modrić, a sumnjam da će i naša poznata feministica Borić, koja piše famozne komentare na račun drugih žena u nekim facebook grupama ostati suzdržana.
Ova “finjak minjak” afera, ponovno je pala u sjenu žena, kojih se uistinu treba bojati, baš onako kako je gospođa navela u komentaru na facebooku, jer ove dvije čavke su od svega toga napravile toliki cirkus, da mi prosto dođe zagrliti “chad” Predsjednika Milanovića i čestitati mu na iskrenosti prema političkim opančarima, koju se rijetko tko usudi reći.
U sjeni svega ovoga ostao je izlazak iz zatvora naše Kninske Josipe kojoj su bijeli hetero muškarci na poziciji moći namjestili u džep manje milijuna, nego li su smjestili u svoj. Zanima me kako se razne ženske udruge nisu javile po tom pitanju, ili su bile previše zaokupljene traženjem spodoba koje će u Večernjaku iznijeti svoje “super” osjećaje koje imaju nakon abortusa.
Sve u svemu, kada sažmemo ovu targikomediju koju zadnjih dana gledamo na televiziji, zaista poželim neke “ustaške” tvorničke postavke, ili da zastupnica Jeckov bolje razumije “Усташка фабричка подешења”.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema