Podjeli

Sve medije u Hrvatskoj drže potomci srpskih oficira i hrvatskih partizana, marksista, komunista, oznaša, udbaša, kosovaca…

Vraški su se dobro rasporedili i osilili do te mjere da mogu  slagat što hoće, oklevetat koga hoće, optužit i ponizit koga hoće. Kad sam pročitao da je svetosavac i srpski Buridanov magarac, Boris Dežulivić novinar godine u Hrvatskoj, puklo mi je pred očima i ja više nema ograda, ni obzira ni prema komu u ovoj lijepoj i uneređenoj zemlji Hrvata i ostalih radnih ljudi i građana!

Dakle, taj Boris, kad je pao Vukovar ušao je u taj  hrvatski razoreni grad u pratnji srpskog oficira, koji mu pokaza ruševine „ustaškog“ grada na Vuki. Napisao je reportažu tada, pa je teško bilo razlučiti tko je tu agresor,a tko žrtva, tko je tko u Vukovaru. Kasnije je bljuvao po hrvatskim svetinjama preko Ferala i nekih srpskih novina.Trenutno laže i maže preko srpskih novina Novosti, koje izlaze u Zagrebu i obilato su finacirane iz hrvatskog proračuna. Komentarom Jebo vas Vukovar, vrijeđa sve hrvatsko živo i mrtvo. Pitam se: kad će doći kraj srpskom medijskom ratu u Hrvatskoj!?

Svake nedjelje u dva sata pokvari mi Saša ručak, sin oficira; ona alapača Danijela, kćerka majora, petkom arlauče i zavija kao vučica, a na večer tog istog dana neki umišljeni Đetić i dvije svetosavke iz kola srpskih sestara sole pamet radnim ljudima i građanima u Hrvatskoj i pametuju sve u šesnaest, s onim mudrim Makedoncom pokušavaju se loptati, a ona ženturača Jasmina arlauče preko radija i televizije lukava svetosavska politička medijska kučka, onda ona alapača škopigudanova sina ženturača preko jutarnjih novina farba sve odreda i piče s Milom lajkovačkom prugom, odnosno hrvatskom alejom propalih komentatore i političkih mrtvaca, pa ona drpižaba, koja frflja preko malih ekrana i pokazuje silne preinake lica i obličja, a onaj  svetosavski gojenac  od ovce ku… Rešto i pajdo mu po peru Brblo lažu li, lažu, mažu li mažu. Rakićkini i Pupijevi delije i puce odrađuju iz dana u dan iz emisije u emisiju. Kad ta svetosavska i komnistička jugo bagra odradi, onda poje srpsku „pesmu nad pesmama“:

Nebo je srpsko plave boje.

Na nebu stoluje Srbin bog,

oko njega anđeli lepo poje

i slave Srbina boga svog!

Teško narodu komu su oni komšije, odnosno susjedi. Kad se svaki od njih uneredi, hrvatskom zemljom širi se njihov nasnošljiv medijski smrad. Taj srpski medijski teror traje već godinama. Da je prošla lustracija, Hrvatska bi mirisala. Ovako, smrdi i zaudara poput truli lešina političkih mrtvaca i medijskih žreca, koji se ćopaju…

U ovoj i ovakvoj Hrvatskoj sve je moguće, pa i to da čovjek, godinama pljuje po hrvatskim svetinjama, vrijeđe najdublje osjećaje u čovjeku…postaje novinar godine. Dokle, tako, zlo i napako, krvavom im podnebesje, kako je znao reći veliki pisac Ivan Raos kad bi ga ozlojadili, kao što su mene ovi neuspjeli primjerci ljudske vrste.

Hrvatsko novinarskoo društvo, (broji tisuću i više članova), bilo je ostalo bedem partizanije, marksizma, komunizma, socijalizma i jugoslavenstva u zemlji Hrvata. Na kraju evo tih članova žirija, koji su glasovali da notorni neprijatelje hrvatske Države i hrvatskog naroda, četnoliki svetosavac Dežulović bude novinar godine.

Dakle, žiri u sastavu:

Marina Karlović Sabolić (predsjednica) Igor Bobić (zamjenik), Gordana Grgas, Vladimir Barišić, Goran Borković, Mato Jerkić, Stipe Majić, Darko Bandić, Ivana Radaljac Krušlin, Ivana Pevec, Mato Pejić, Pavica Bajsić Brazzaduro, Marija Molnar, Stipe Alfier, Josipa Krajinović, Branimir Zekić, Zoran Vinčić, Tomislav Brđanović, Ivana Brkić Tomljenović, Tomislava Sila, Tatjana Marinković Margetić, Damir Kuntić, Đurđica Klancir, Ana Dasović, Kristijan Došen, Damir Petranović.

To su  novinari i urednici koji su Dežulovića proglasile novinarom godine i duboko povrijedili Kodeks časti tog istog Društva i nanijeli neoprostivu uvredu hrvatskom narodu, pogotovu mrtvima i živima u Vukovaru. Moram napisati i to, da sam trideset godina radio u novinarstvu u Hrvatskoj i nikad nisam čuo za članove „slavnog“ žirija, niti išta od njih pročitao. Osim Klancirke. Nju sam davno pročitao. Pitam sebe, a i tebe koji ovo čitate: tko su ti ljudi, čiji su novinari i za koga rade?

Evo tog teksta koji je „oduševio“ članove žirija, pa su Dežulovića proglasilii novinarom godine u Hrvatskoj.

Jebo vas Vukovar

Jebo vas posebni domovinski pijetet. Jebale vas kolone sjećanja, posmrtni marševi i počasni plotuni. Jebali vas plastični lampioni, plastični vijenci i plastične krizanteme. Jebale vas komemoracije, rekvijemi i mise zadušnice. Jebale vas minute šutnje, dani žalosti i noći svijeća. Jebali vas nogometni memorijali, domoljubni recitali, vukovarski arzuhali i navijački murali. Jebo vas Vukovar.

Srboguzoviću, jebo te onaj tko te prvi obuo i onaj tko te tako odgojio!

Ante Matić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema