Podjeli

DANAS JE U ZADARSKOM LISTU IZAŠAO ČLANAK NA KOJI MORAM KAO OBIČAN GRAĐANIN OVE ZEMLJE, HRVATSKI BRANITELJ-DRAGOVOLJAC I HRVI DATI SVOJ SKROMNI KOMENTAR JER NE ŽELIM SAMO ŠUTKE PROMATRATI KAKO SE POKUŠAVA DO KRAJA OPUSTOŠITI ONO ŠTO JE JOŠ OSTALO OD LIJEPE NAŠE!!!!

˝I zadarski sindikalisti u obrazovanju osjećaju se prevarenima˝

DANAK KORONI »Spremni smo dati svoj doprinos krizi ako će to učiniti i javna poduzeća!«

ETO VLADAJUĆE ELITE (KASTE) KAKO DVOLIČNO PREGOVARAJU SA SINDIKALISTIMA I OSTALIM GRAĐANIMA. HTJELI BI SMANJIVATI IONAKO MALA PRIMANJA I MIROVINE!

NEĆE IĆI GOSPODO!!!

EVO PAR SAVJETA KAKO NAJBRŽE MOŽETE NAPUNITI DRŽAVNI PRORAČUN A DA SE PLAĆE I MIROVINE NE DIRAJU:

1) UKINITE SVA FINANCIRANJA KOJEKAKVIH VLADINIH I NEVLADINIH UDRUGA;

2) NAPRAVITE REVIZIJU PARTIZANSKIH MIROVINA JER SVE JE OČITO DA SU PARTIZANI BESMRTNI, A SVAKIM DANOM BOGME IMA IH SVE VIŠE I VIŠE;

3) UKINITE 19.000 MIROVINA KOJE HZMO ISPLAČUJE TAKOZVANIM BORCIMA SAO KRAJINE – TAJ PODATAK JE BIO NEDAVNO OBJAVLJEN;

4) NAPLATITE NAPOKON RATNU ODŠTETU OD SRBIJE ZA AGRESIJU, ZLOČINE I GENOCIDE ŠTO SU IH POČINILI;

5) VRATITE SAV POKRADENI NOVAC KOJI IMATE NA STRANIM RAČUNIMA, A KOJI STE POKRALI OD GRAĐANA RH;

6) VRATITE PUSTE NEKRETNINE, DIONICE KOJE STE SI DODJELILI SEBI OD DOMOVINSKOG RATA NADALJE;

7) PONIŠTITE PRIVATIZACIJU NA HRVATSKI NAČIN KOJU STE UČINILI NAD HRVATSKIM BANKAMA, U POLJOPRIVREDI, TVRTKAMA KOJE STE RASPRODALI ZA 1 KUNU SVOJIM UHLJEBIMA – DANAS VAŠIM STRANAČKIM TAJKUNIMA;

8) UKINITE PUSTI DRŽAVNI NEKORISTNI APARAT KOJI SE PONAŠA KAO DA JE HRVATSKA DRŽAVA NJIHOV OSOBNI BANKOMAT A TAKO GA I KORISTE;

9) ZA IZBORE NEMOJTE TROŠITI NAŠ PRORAČUNSKI NOVAC NEGO SVOJ – JER SE NA KRAJU VI KANDIDIRATE ZA RAZNE DRŽAVNE FUNKCIJE, PA IZVOLITE ONDA IZ SVOG DŽEPA PLATITI;

10) UKINITE NEPOTREBNA MINISTARSTVA KOJIH JE PREVIŠE. EFEKT BI BIO PUNO BOLJI, A MANJE BI SE KRALO I VARALO – VJERUJTE MI.

ETO TIH PAR TOČAKA SAMO DA ISPUNITE, I VJERUJTE DRŽAVNA KASICA-PRASICA BI BILA PUNA.

TAKO ĆETE NA KRAJU RASTERETITI GOSPODARSTVENIKE, TURISTIČKE DJELATNIKE, POLJOPRIVREDNIKE, PROFESORE, LIJEČNIKE I SVE OSTALE GRAĐANE U LIJEPOJ NAŠOJ.

VJERUJTE DA ĆE SE PRORAČUN RH NAPUNITI TOLIKO DA NEĆE VIŠE NITKO POMISLITI SMANJIVATI IONAKO PREMALE PLAĆE I MIROVINE.

USTVARI TO NISU NI PLAĆE NI MIROVINE – PRIJE BI SE MOGLO REĆI DA SU TO MINIMALNA SOCIJALNA PRIMANJA.

OGLEDAJTE SE NA ČLANICE EU KAD SE TAKO VOLITE POZIVATI NA NJIH. NJIHOVA PRIMANJA RADNIKA I UMIROVLJENIKA NASPRAM NAŠIH MOŽEMO SLOBODNO REĆI DA SU U OMJERU 1 PREMA 5, AKO NE I VIŠE.

ALI NARAVNO DA NE RAZMIŠLJATE NA TAJ NAČIN, ZAR NE?

JER KAD BI SE TO NAPRAVILO KAKO BI VI JADNICI ONDA MOGLI IMATI PUN K….C NEKRETNINA SA BAZENOM, STANOVA I KOJEKAKVIH SUMNJIVIH DEVIZNIH I KUNSKIH RAČUNA?  I TO VEČINOM U INOZEMSTVU.

ZATO SE VI DRAGA GOSPODO UVIJEK SJETITE KAD TREBA SMANJITI PRIMANJA I NAPUNI PRORAČUN ETO: 

˝RADNIKA, PROFESORA, LIJEČNIKA, POLJOPRIVREDNIKA, UMIROVLJENIKA, GOSPODARSTVENIKA, NAS HRVATSKIH BRANITELJA/ICA I UDOVICA DOMOVINSKOG OBRAMBENOG RATA˝.

JER NIJE DOVOLJNO ŠTO SMO UMJESTO VAS KRVARILI, GINULI I STVORILI SLOBODNU NAM LIJEPU NAŠU NEGO BI SADA HTJELI I NAŠE ZADNJE KAPI KRVI SE NAPITI.

POŠTENE GRAĐANE BI HTJELI JOŠ VIŠE BACITI U SIROMAŠTVO, NA PROSJAČKI ŠTAP, NAPRAVITI ŠTO VIŠE BESKUČNIKA I SOCIJALNIH SLUČAJEVA JER JEDINO TAKO BI VI ONDA BEZ PUNO PROBLEMA I BRIGA MOGLI VLADATI.

DOK BI SVOM NARODU DALI MRVICE SA STOLA, I TO NARAVNO SAMO AKO JE PODOBAN, ŠUTLJIV, AKO SAVIJA LEĐA DO PODA I ZADOVOLJAVA SE SA TIM DA SE OD NJEGA KAO ČOVJEKA I NARODA PRAVI BUDALU!!!!!

UVJEREN SAM DA VAM NEĆE PROĆI JER ONO ŠTO NAROD NE SLOMI TO IH OJAČA.

A VI GOSPODO NE DIRAJTE ˝LAVA DOK SPAVA˝. NAROD NIJE STOKA SITNOG ZUBA KAO ŠTO GA VI SMATRATE, NAROD NIJE GLUP, NEPISMEN, BEZ ZUBI I NE ZNAM KAKAV JOŠ!!!

SVAKOJ SILI KAD-TAD DOĐE KRAJ. SVIJET NIJE STVOREN ZBOG VAS – ZA VAS I VAŠE POTOMKE. OVA DRŽAVA NIJE VAŠA OSOBNA PRČIJA, A NI BANKOMAT KOJI MOŽETE U NEDOGLED PRAZNITI.

SA ŠTOVANJEM,

OGORČENI, RAZOČARANI GRAĐANIN,

HRVATSKI BRANITELJ- DRAGOVOLJAC, HRVI IZ ZADRA

MATE DEBELJAK.


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika