Podjeli

Odaslane su poruke prepune govora mržnje. Prekrivanje spomenika J.B.Tita ceradom toliko  je govornike pogodilo, da su iz svih pljuštali izrazi mržnje. Znači da su članovi Domovinskog pokreta pogodili u bit same proslave.

Drugačije nisam ni očekivala.

Načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt, koji gradi turistički brend na Titu poručio je onima koji ga ne štuju da u širokom luku zaobilaze Kumrovec.

Tako se gradi turizam, „ bravo“ načelniče! Ljudi zaobilazite Kumrovec uslišite molitvu načelnika koji  vas usrdno moli sa sklopljenim rukama !

Župan Krapinsko-zagorske županije, znači predstavnik vlasti RH pozdravio je:

„Drugarice i drugovi zdravo….Okupili smo se da proslavimo velikog vojskovođu i velikog državnika J.B.Tita. „

Drug  Željko Kolar kao župan trebao bi znati da Titove države kao državnika, više nema, da kao vojskovođa ni njegove vojske više nema, i da to što oni slave nikakve veze  sa državom Hrvatskom- nema. Naime 8. listopada 1991.godine RH je Odlukom Hrvatskog Sabora prekinula sve državno-pravne sveze sa SFRJ.

I što onda slave? Nepostojeću državu i nepostojeću vojsku! Van zdrave pameti!

Franjo Habulin, predsjednik SABA RH  je „veoma znalački i mudro“ prekrivanje spomenika J.B. Titu ceradom povezao sa NDH. Mora opravdati svoje postojanje. A on očito iz osobnog iskustva ratovanja protiv NDH, „ prepoznaje tu opasnost“.

Koje je ono godine nestala NDH? A koje je ono godine rođen drug Franjo Habulin ? Samo pitam?

„Prekaljeni borac“, nema što?!

Nećemo ustuknuti pred zapjenjenim hijenama…. Koji prostiru prljave cerade“ Ajme, ajme  kako se gerijatrija junači! Pa upravo sebe opisuje!

Nisam ni znala da je cerada bila prljava, ali njegov govor očito je! Neprimjeren, prljav i prijeteći: „ovo je naš odgovor na njihovu ceradu“  Ufff što je bolna ta cerada!

Svi koji ne  misle kao on su LJUDSKI OTPAD!? Sramotno! Nedostojno čovjeka koji poziva svih na ujedinjenje u „jedinstveni antifašistički front“ Moramo djelima da im kažemo da nema na svijetu cerade koja može prekriti ono što je Tito uradio! Pa nema niti treba, jer nema NIČEGA više što je on radio.

-Nema države kojoj je bio predsjednik,

-nema Partije,

-nema JNA,

-nema Pokreta nesvrstanih. NIŠTA, baš NIŠTA nije iza njega ostalo, osim gerijatrije koja ne shvaća više u kojem stoljeću i vremenu živi.

E  „ mladosti“, puste „mladosti“, gerijatrija  koja slavi svoju mladost, od koje su ostala samo sjećanja, ništa više!

Lili Benčik/hrvatskepravice


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika