Podjeli

Matematika je neumoljiva znanost, zbroj brojeva koju ne može promijeniti ni stranka, ni Vlada, ni religija, ni vanzemaljci, za sada.
Sakrili se naši političari u mišje rupe, ima se nakon jučerašnjeg dana svašta za objasniti.
 U Hrvatskoj 3 890 000 stanovnika, a gosp. Šterc veli da su se popisali i neki koji odavno ne žive ovdje, od toga imamo 740 000 onih koji još  nemaju pravo glasa, a U Hrvatskoj je na prošlim izborima bilo  pola milijuna glasača više, a HDZ je pobijedio sa 602 297 glasova.
 Na izbore je izašlo nešto više od 42%. Koliki je postotak onih fantomskih umjetno živućih u broju izašlih, sigurno je pre sofisticirano da bi javnost trebala znati.
No ni to nije sve, osim činjenice da Hrvati imaju Vladu koju su im izabrali oni koji ne žive u Hrvatskoj, ili uopće ne žive,  podatak da imamo 4,2 milijuna zdravstvenih osiguranika, pokazuje nam koliko nas to zapravo košta.
.Pored svega toga Hrvatska je starija za 10 godina po prosjeku starosti svojih stanovnika, što će biti da one koji su prestari za raditi neće imati tko zamijeniti, raditi za njihove mirovine.
Katastrofa će biti za par godina još i veća, rupa koju je napravila HDZ -e Vlada za sto godina neće se moći zatrpati.
Teret koji nose građani Hrvatske slomio bi kičmu od čelika, 1.3 milijuna umirovljenika od toga 500 000 branitelja, 300 000 lažnih korisnika zdravstvenog sustava za koju godinu pada na leđa ovih 740 000 koji su sada maloljetni.
Jasno je da su brojke stravične, da će se maloljetni razbježati čim postanu punoljetni.
 Od tih 1,300 000 umirovljenika pola ih nije dovoljno uplatilo za minimalnu mirovinu.
Jučer je u Americi donesena sudska odluka da čovjek po imenu Martin Shkreli (porijeklom iz naših krajeva) mora vratiti 64 milijuna američkih dolara zato što je farmaceutska kompanija u kojoj je on bio direktor digla cijenu lijeka DARAPRINA , koji spašava živote,
 za 5000 puta. Dotični nikada više ne smije obavljati posao u farmaceutskoj industriji i sada je u zatvoru.
Kod nas isti političari u postavi vladajuće garniture  uništili su budućnost Hrvatske i još su dobro plaćeni za to i građani Hrvatske u ropskom su odnosu naspram fantomskih korisnika proračuna.
Saborska zastupnica Marijana Petir s 5 milijuna ušteđevine po svijetu traži progonjene kršćane , pored pune države nemoćnih i starih i siromašnijih od crkvenih miševa.
Svi ti i takovi trebali bi tu ušteđevinu stečenu na položaju političara vratiti u državni proračun jer su Hrvatsku doveli do socijalno demografskog sloma, a na položaj su ih doveli fantomski glasači ili duhovi naših predaka.
Porast nekretnina u vlasništvu Hrvata , pored toliko siromašnih stavlja nas u zamršeno okultno klupko, bit će da duhovi glasača stanuju u njima .
Hitno zabraniti bavljenje politikom svih onih koji su u bilo kojem obliku sudjelovali u tome, broj mladih ljudi koji su u Hrvatskoj više se ne smije smanjiti niti za jednog čovjeka, ovi podatci upozoravaju da nismo dosegli dno.
U susjednoj Sloveniji samo pola sata vožnje, sasvim drugačija situacija.
Nije ni do mora, nije ni do šuma, nije ni do plodnih ravnica, već je do loših političara kojima su građani Hrvatske samo pokriće za osobno bogaćenje, bez ideje i bez perspektive kako će se živjeti poslije njih.
Crkva koja se nametnula kao zemaljska zaštitnica svih Hrvata jučer je po iznošenju demografskih podataka trebala raspaliti zvonjavu na svim crkvenim zvonicima u Hrvatskoj, možda bi mogla zvonjava s crkve Sv. Marka doprijeti do preko puta, do Banskih dvora i probuditi tvorce politike koja razara Hrvatsku efikasnije od kuge i rata zajedno.
Glad je već prisutna među 500 000 umirovljenika koji imaju ispod 2000 kuna mirovinu, glad će presuditi invalidima, koji umjesto novaca za preživjeti, dobivaju Akademiju.
Hitno nam treba:
“Akademija promašenih ideja političara”,
 da sve buduće generacije naših mladih nauči kako ne treba raditi, kako se zemlja može izgubiti bez rata, kako se prelijepi bregi pretvaraju u šikare, plodnu ravnicu u pustinju, a more u turističku koloniju gdje domaćini moraju biti uslužni radnici ljudima koji su ekonomski osigurali svoju slobodu.
 Ekonomska sloboda otvara sva vrata, i na nama je borba za tu slobodu, naša generacija je svjedok sloma, ali bit ćemo prezreni u budućnosti, ako ne odškrinemo vrata koja vodi našu djecu u sigurniju budućnost.
Hoćemo li ????
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo