Podjeli

Povijest kao učiteljica života pokazala nam je više puta kako nakon svake krize dolazi blagostanje.
Sjećamo se tako ekonomske krize koja je svijet zahvatila tridesetih godina prošlog stoljeća.
Glad, bolesti i ljudi koji su besciljno lutali kako bi zaradili koru kruha predstavljali su tadašnju svakodnevicu.
Ekonomska kriza uz sebe je tada donijela i krizu morala, neki veliki narodi klečali su posramljeni i izgubljeni s nametnutim velikim ratnim odštetama.
Život je bio sve samo ne dostojanstven, a upravo to je probudilo revolt u pojedincima koji su nakon takvog mračnog doba donosili blagostanje.
Početak, kao i sredinu prošlog stoljeća možemo usporediti s današnjim vremenom, iako za razliku od onda, trenutno se mračnim vremenima ne nazire kraj.
Kastrirano europsko pučanstvo, s nametnutom krivnjom zbog svjetskog siromašta, robovlasništva i na koncu svoje sposobnosti, pokleknulo je pod agendom bankara, zlatara i draguljara.
Na iste te bankomate raznih udruga koje šire štetnu agendu po svijetu, upozoreni smo ne tako davno. Umjesto da se osvrnemo na to upozorenje odmahnuli smo rukom, osudili ljude za veliku većinu izmišljenih zločina i na taj način pali pod utjecaj štetne agende koja nije ništa drugo nego zloćudni tumor na mozgu svjetskog stanovništa.
Propaganda je takva, tihim putem, pod krinkom raznolikosti vrše genocid nad Europljanima, sličnog razmjera genocidu kojeg vrše nad Palestincima.
Optužuju za holokaust, plaćaju proizvode seksualne revolucije, isprana mozga da svijetsku populaciju uvjeravaju kako je svatko od nas jednak.
Po toj teoriji i zeko bi lovio lava.
Nesvjesni opasnosti koja vreba, cijepljeni, da ne kažem čipirani Europljani sa smanjenim moždanim kapacitetima, širokih ruku dočekuju buduće ubojice, silovatelje i pljačkaše.
Pod krinkom feminizma i raznih seksualnih “sloboda” uništena je tradicija i obitelj, a to je rezultiralo demografskim krahom europskog stanovništva.
Kastracijom, nametnutim tolerancijama i jednakostima koje je većina stanovništva bez riječi prihvatila, možemo reći da smo pod utjecajem smrtonosne propagande postali ubojice vlastite djece, rase i europske budućnosti.
Oni su na najperfidnije načine uništili dostojanstvo, ponos i slavu bijelog, europskog čovjeka koji je jedini zaslužan za uspon svjetske civilizacije.
Izgleda da unatoč inteligenciji i parametrima koji bijelog čovjeka čine superiornijim nad ostalima, prvi je pao pod utjecaj nametnute krivnje.
Pitanje je tko će nas ovog puta izvući iz krize morala, nametnutih krivnji i lažne povijesti.
Ekonomski dotučeni, obeshrabreni, slika smo društva i svijeta kojeg mučno gledamo, nemoćni provesti revoluciju u strahu od sistema ili nedostatka hrabrosti.
Nekako ne želim vjerovati da smo se predali slabijima od sebe i da je sve od nas nestalo u Blitzkriegu koji je po čovječanstvo opasniji od onog prošlog.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo