Podjeli

Sve samohvale koje smo do sada čuli poklopila je jučer jedna izgovorena rečenica koju je vjerojatno nehotice izrekao Premijer.
“U Hrvatskoj ima 80 000 djece koje nemaju za jedan obrok”, a sada će im vlada pomoći s 10 kuna.
Strašno je to za čuti, a još strašnije i dodatak rečenici:
“Nisu djeca kriva!” Tko bi po bogu mogao pomisliti da su djeca kriva ako ima tri čiste u glavi.
Nastavak u izgradnji stadiona na više lokacija dodatna je  sol na svježu ranu koju je napravila ta tužna istina
.
Jučer je bio dan kada se gruda zakotrljala, istina je našla svoj put, oni koji su sumnjali više ne sumnjaju, prevareni smo, opljačkani više puta, hrvatski interesi prodavali su se za politički rast i ugled Andreja Plenkovića, posljedica toga su 800 000 penzionera pokradenih penzija, 80 000 gladne djece, 500 000 iseljenih mladih ljudi.
Među djecom koja gladuju ima i djece radnika rafinerije Sisak i sad znaju tko je kriv, tko je prodao njihovo djetinjstvo. 10 kuna neće riješiti glad, ta djeca gladuju i doma, ako su roditelji u nekom trgovačkom pothvatu ove “jako uspješne vlade” ostali bez posla.
Plenković je zaposlenik građana i mora odgovoriti na sva postavljena pitanja, baš kao što je to učinio gospodin Majer bivši direktor INE. Njegovi odgovori ogolili su Plenkovića do malo ispod kože i razotkrili da anemija nije glavna bolest već slavohlepnost na žrtvama
građana.
Bilo je toga u povijesti Hrvatske, no nismo se nadali  da će prodavači hrvatskih nacionalnih interesa biti obavijeni zanosom domoljublja, tako nemilosrdno pljačkati građane.
Dio saborskih zastupnika koji su ostali u Saboru zaslužuju samo duboki prezir, građani vas nisu za to ovlastili, građani su gadno prevareni i to vam neće zaboraviti. Prodali ste naše povjerenje za sitne vlastite interese.
Danas je novi dan , ništa više nije isto, razotkrivanje pljački se nastavlja. EU revizori najavili su dolazak u kontrolu braći Pivac za potrošenih 32 milijuna EU poticaja, nemaju simpatija prema trading trgovcima, traže čiste račune.
Ministrica Tramišak 8 h provela je kod istražne sutkinje OLAF -a radi svjedočenja radi neke druge pljačke za sad su tajnom obavijene i neke njene istine, no klupko se počelo razmatati i neće stati.
Veliki uspjesi u povećanju minimalne plaće i dizanje mirovina za 3% više su sramota nego uspjesi, susjedna SLO ima minimalnu plaću koliko je u našoj zemlji prosječna, socijalna zaštita kao naša mirovina, a naši se hvale pored toliko siromašnih u državi.
Jedan hrabri  čovjek otvorio je svojim poštenjem oči građanima Hrvatske, on je za šutnju mogao dobiti što god bi želio,razotkrio je kako se bira kadar za kompanije koje su žile kucavice ove zemlje.  Razotkrio je Niku Dalića
smislu stručnosti, ali kao čovjeka bez trunke etičnosti u zaštiti hrvatskih interesa.
Podobni a ne stručni iz kuhinje Premijera dokazani muljatori,  pustoše Hrvatsku, suncokreti po zanimanju koji okreću glavu kada je u pitanju pljačka.
Lampica koja se upalila kad se pljačkala milijarda, namjerno je ugašena i samo je lakomost pljačkaša razotkrila samog pljačkaša.
Nitko više ne vjeruje u borbu protiv korupcije vlade Premijera Plenkovića, njegovi sramotni ađutanti , zločesti klaunovi u širenju agendi o veličini i liku HDZ -e vladavine, sramota su Hrvatske, gube publiku, gube sveopći interes.
Gotovo je, obruč se steže, revizori su na putu, Olaf je popunio ladice, brod se nagnuo,štakori su načuli uši i jedno novo hapšenje uzrokovat će stampedo.
Jučer je bio dobar dan, pobijedilo je poštenje u jednom čovjeku, vratilo je nadu prevarenim , opljačkanim, zaboravljenim borcima za pravdu.
Predrag Sekulić borac za rafineriju Sisak dobio je priznanje za borbu koju je vodio, to priznanje vrijedi jednako kao i Spomenica iz rata. On se hrabro borio sam  protiv sistemski umreženog lanca ljudi zlih opasnih namjera.
Poštenje je pobijedilo, Majer je zakotrljao grudu, vratio nadu da se sve može i mora promijeniti.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo