Podjeli

…..Ogromna većina u Hrvatskoj neće povjerovati urotnicima i rušiteljima „Oluje“ i to pokazuju sve relevantne statistike i ispitivanja javnog mnijenja. Glasni marginalci, potpomognuti opskurnim medijima….

Bez ikakve razumne sumnje, dostojanstveno i svečano obilježavanje „Oluje“, najvećeg, najsvetijeg i najvažnijeg blagdana u povijesti Hrvatske jest događaj od prvorazrednog nacionalnog interesa. Koliko je taj blagdan za Hrvatsku važan vidi se svake godine iz bjesomučnih napada sa srpske strane, koji taj dan komemoriraju i proglašavaju ga najvećim danom žalosti u svojoj povijesti i još uvijek, bez obzira na sve dokaze i međunarodne presude, optužuju Hrvatsku za etničko čišćenje, gazeći po „Oluji“, na kojoj je po njima stvorena ustaška Hrvatska i izvršen genocid nad Srbima. U mazohističkim glavama pojedinaca s hrvatske strane, koji misle da su od Boga dani rađaju se takve monstruozne ideje, da svojim (ne)djelima i rušilačkim planovima postaju pomagači velikosrpske politike, čineći sve da se „Oluja“ iz veličanstvene pobjede pretvori u notornu kaljužu. Pomno izrežirano tajno snimanje sastanka predstavnika državnog vrha i braniteljskih udruga, na kojemu se pripremalo svečano obilježavanje „Oluje“, nema nikakve sveze sa zakonom o Civilnim stradalnicima Domovinskog rata! To je početak smišljenog, političkog udara na „Oluju“! Pobiješnjeli Tigar, po ne znam čijem nalogu, tražio je  dokaz za veleizdaju Tome Medveda, pa kada toga nije bilo udario je po zakonu o Civilnim žrtvama Domovinskog rata, na valu Čipizacije Hrvatske!

Hrvatska u svojoj povijesti nikada nije dobila toliko udaraca izvana, koliko ih je dobila od vlastitih uhoda, protuha i Juda, a o tome je vrlo plastično pisao Antun Gustav Matoš. Hrvatskoj nikada ne može nauditi više ni Srbin, ni Mađar, ni Austrijanac, koliko nam štete mogu učiniti vlastiti veleizdajnici, urotnici i Judoškudaški nesretnici koji će na kraju završiti kao Juda Iskariotski u devetom krugu pakla.

Diverzija „Oluje“, već u samom začetku, kada cijeli državni vrh i predstavnici braniteljskih udruga planiraju protokol za dostojanstvenu proslavu tog najsvetijeg blagdana, nije ništa drugo nego etička veleizdaja nacionalnih interesa koju će spremno potpisati svaki nacionalno osviješteni domoljub. Ako postoje bilo kakvi prijepori, nezadovoljstva, nepravde, ako postoje dokazi da je ova Vlada Republike Hrvatske veleizdajnička Vlada, ako postoje dokazi da je Tomo Medved vele izdajnik, onda se to trijezne i mirne glave dokazuje podastrijetim argumentima i na legitiman način se traži ostavka veleizdajnika. Ako imaš dokaze i ako imaš podršku naroda veleizdajnik će morati otići. A ako nemaš, to znači da si ti spletkaroš, vele izdajnik i rušitelj za nečije tuđe interese. Za takve stvari ne koristi se „Oluja“ kao najveći hrvatski blagdan i to  ovako mizerno i opskurno, rušeći vlastite temelje stvaranja Države. Za šaku dolara, za 5 minuta medijske slave prodaje se Domovina! Po čijem nalogu ili po čijoj želji?

Iz aviona je vidljivo i slijepim analitičarima da je Zoran Milanović, samoproglašeni lider udružene lijeve i desne oporbe, u svom rušilačkom pohodu na ovu Vladu Republike Hrvatske s jake institucionalne pozicije, izabrao pomagače i kristalno je jasno da su to likovi s desnice koji ga sumanuto hvale kao najvećeg Hrvata. Oni koji su ga izabrali i doveli na Pantovčak! Dojučerašnji najveći pljuvatori Milanovića postali su mu najodanije sluge,jer imaju isti cilj. Srušiti ovu Vladu Republike Hrvatske, a da pri tom ne nude baš nikakvu alternativu ni budućnost. Ruši se zbog rušenja, ruši se zbog kaosa, ruši se zbog pakla kojega nam je Milanović javno obećao. Ruši se preko leđa „Oluje“, ruši se preko leđa generala, ministra i prvog potpredsjenika Vlade koji je bio spreman dati život za Hrvatsku, kao što je danas spreman dati baš sve za svakog branitelja. Prisluškuje se , tajno se snima, uhodi se, spletkari se, ruši se „Oluja“, a kada bi mogli srušili bi i Pelješki most, samo da sruše HDZ i Vladu Andreja Plenkovića. Na toj agendi djeluju i notorni antivakseri koji Hrvatskoj najesen žele što više bolesti i smrti, što veći kaos u ekonomiji i gospodarstvu, kao da je ova Vlada izmislila Covid-19!?

Ta količina mržnje, jala i ljubomore do sada nije viđena na političkom prostoru Republike Hrvatske, a kada predsjednik može spletkariti, uhoditi, snimati, prisluškivati, oblajavati i tračati k’o baba u bolesti, onda je to dozvoljeno i njegovim bijednim uvlakačima koji su se digli protiv vlastite braće po oružju dodvoravajući se najgorem političaru u povijesti Hrvatske. Između Milanovića i Plenkovića uvijek ću izabrati Plenkovića, a između Tome Medveda i Milanovićevog  Predraga Matića uvijek ću izabrati Medveda, jer razlika je toliko očita da to ne vide samo etičke vele izdajničke oči!

U zadnjoj kolumni upozorio sam da se može očekivati diverzantska opstrukcija „Oluje“ i nismo trebali dugo čekati. Tajno snimanje protokolarnog sastanka u svezi „Oluje“ na najvišem nivou, distribucija tih materijala opskurnim medijima koji su skloni Milanoviću, nije ništa drugo, nego početak dobro smišljene etičke veleizdaje nacionalnih interesa, jer onaj tko ruši i obezvrjeđuje „Oluju“, nije ništa drugo nego veleizdajnik nacionalnih interesa.

Ogromna većina u Hrvatskoj neće povjerovati urotnicima i rušiteljima „Oluje“ i to pokazuju sve relevantne statistike i ispitivanja javnog mnijenja. Glasni marginalci, potpomognuti opskurnim medijima koje uređuju još opskurniji pojedinci, umjesto da plaćenički prokažu vele izdajnike tamo gdje ih nema, sami će biti prokazani kao rušitelji, anarhisti i veleizdajnici, a oni koji danas prodaju svoju braniteljsku čast za šaku dolara i pet minuta medijske slave, više nikada neće biti časni. Na tom tragu, poštenja i istine, na upit sam dobio prva„Reagiranje na sramotni ispad Ilije Vučemilovića“, koja donosimo u cijelosti.

Bez sumnje bit će ih sve više, a kako neslužbeno doznajem Medvedovi Tigrovi već su stali iza svog generala!

„U četvrtak 15. srpnja 2021. godine u prostorijama Ministarstva hrvatskih branitelja održan je sastanak Organizacijskog odbora zaobilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, koji će se uorganizaciji Vlade RH održati 4. i 5. kolovoza u Kninu.

Ministarstvo hrvatskih branitelja i ministar Tomo Medved uspostavili su s Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata partnerski odnos te je ustaljena praksa da se uoči važnih obljetnica na sastanke pozivaju predstavnici Udruga kako bi raspravili predloženi program i kroz diskusiju dali svoje prijedloge.

Zahvaljujući toj dobroj suradnji, organizirani sastanci uvijek su se održavali u miru i toleranciji dok na posljednjem sastanku jedan od čelnika udruge nije planirano, svjesno ikukavički uzeo riječ kada je sastanak već bio završen i na neprimjeren način želio izazvati reakciju i nered.

Međutim, svi prisutni ostali su smireni i već na licu mjesta osudili spomenuti ispad.Sada kada je u javnost dospjela tajno snimljena snimka, želimo i javno osuditi ovaj, za nas, sramotni ispad i kukavički čin tajnog snimanja i plasiranja te snimke u javnost. Takav čin zasigurno nema za cilj pridonijeti svečanoj i dostojanstvenoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, nego prvenstveno unošenje nemira među stradalničku i braniteljsku populaciju te promociju i veličanje samoga sebe.

U raspravi, a ni u svome ispadu po završetku sastanka, gospodinVučemilović nije dao niti jedan konkretan prijedlog tesmatramo da se ovakvi sastanci ne mogu i ne smiju pretvoriti uplaniranu samo promociju. Takve vrste ponašanja šalju pogrešnu sliku obraniteljskoj i stradalničkoj populaciji. Ne želimo na to pristati i zato ćemo i ubudućesvaki ovakav čin najoštrije osuditi.

Za nas je ministar Tomo Medved istinski domoljub.Njegov rad,napor, suradnja i davanje cijeloga sebe za rješavanje problemabraniteljske populacije i svih stradalnika Domovinskog ratasmatramo odlikama istinskog čovjekoljublja i domoljublja.

Žalosti nas činjenica da su oni, kojima su vrata Ministarstva i ministra Medveda uvijek otvorena, i kojima je pružena maksimalna pravna sigurnost i zagarantirana im sva prava, najglasniji kada se jednim pravednim i dobrim Zakonom konačno rješavaju problemi hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata.

Ovim činom još jednom dajemo punu podršku ministru Tomi Medvedu i njegovim suradnicima na ustrajnom i predanom radu pri rješavanju problema braniteljske populacije i svih stradalnika Domovinskog rata.

Kazimir Mikašek-Kazo

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Branitelji