Samo teški licemjer nakon cipelarenja, ljubi ruku jednoj dami!

Podjeli

…Čudi me odluka Ante Deura, da u ovakvoj svečanoj obiteljskoj prigodi oživljava „mrtvog konja“, jer morao je znati da Kolindi Grabar Kitarović i Miroslavu Škori po ni jednoj ljudskoj osobini nije mjesto u istom tramvaju,…

„Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojom gestom, jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja.

Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio.

Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed“, komentirao je Miroslav Škoro na Facebooku.

I naravno, Škoro još jednom docira narodu o pristojnosti, kao da je još uvijek u poziciji kralja svemira, ne shvaćajući da je nakon najveće političke prijevare u povijesti Hrvatske desnice samo mali bijedni miš, koji se iskoristivši poziv Ante Deura na svadbu svog djeteta pokušao prikazati kao veliki gentleman, a zapravo je  mag prijevare i iluzije iz Pervanove „Večernje škole“. Ako je netko u ovoj priči dobro odgojen, onda je to svakako Kolinda Grabar Kitarović, koja mu iz poštovanja prema prijatelju Anti Deuru nije zviznula šamarčinu pred cijelom svitom. Ne postoji apsolutno ni jedan jedini uvjerljiv razlog zbog kojega je Miroslav Škoro dekapitirao Kolindu Grabar Kitarović i na Pantovčak ustoličio King Konga, osim što ga je netko na taj potez debelo „nagovorio“, što je i sam priznao u razgovoru za Hrvatski tjednik. Kakav je bio karakter tog „nagovora“ zna samo Škoro, a svaki i polupismeni analitičar još bolje zna da je Škorina potpora Milanoviću u drugom krugu predsjedničkih izbora imala svoju strahovitu političku i inu cijenu. Dakle, čiji je „rektalni alpinist“ bio Škoro u tim svojim „državničkim“ trenutcima, i čiji su „alpinisti“ i za koji račun bili njegovi trolovi i medijski megafonisti. Svadbeno slavlje koje je upriličio Ante Deur poslužilo je posrnulom desničaru Škori kao transmisija i publiciteta za neku novu estradnu karijeru i sticanje novih-starih simpatija za svoje patetične, milozvučne pjesmice, jer očito mu politika baš i ne ide od ruke. Kladim se da sprema veliku promociju svoje nove pjesme, a stare veze na Radmanovoj televiziji su već pokrenute!?

Udarna pjesma na dotičnoj svadbi bila je Škorina pjesma „Sude mi“, s kojom je poručio da se i sam u toj pjesmi prepoznao, jer mu danas sude Jude iz Domovinskog pokreta. Škoro još uvijek u svojoj prepotenciji i sebeljublju zapravo ne vidi da mu je pjesma „Sude mi“ odavno presudila! Naime za Klix.ba je izjavio da pjesmu „Sude mi“ nije posvetio Anti Gotovini, već svima koji su se u njoj prepoznali. Eto, tako su se u toj pjesmi imali privilegiju prepoznati ratni zločinci Ratko Mladić i Atif Dudaković, a njihovi spotovi  sa Škorinom pjesmom „Sude mi“ pregledani su više milijuna puta uz privolu samog autora, po onoj poznatoj „koliko para toliko muzike“? Konačno i Matošev se Škoro iz priče o štriku, uz dotične ratne zločince prepoznao u svojoj vlastitoj pjesmi, pa je tako stao rame uz rame zajedno s njima oplakujući samog sebe i sve svoje političke marifetluke, usput pitajući ogledalce „tko je najljepši“?

Čudi me odluka Ante Deura, da u ovakvoj svečanoj obiteljskoj prigodi oživljava „mrtvog konja“, jer morao je znati da Kolindi Grabar Kitarović i Miroslavu Škori po ni jednoj ljudskoj osobini nije mjesto u istom tramvaju, a kamoli u jednoj svadbi u kojoj je muški egotriper iskoristivši slavlje stavio pred svršen čin jednu istinsku damu znajući da je dama previše pristojna i dobro odgojena i da neće napraviti scenu za pamćenje. Ako netko u HDZ-u, nakon svega još uvijek vjeruje Škori, jer im treba njegova ručica, čini mi se da se grdno vara!? Jednom Juda zauvijek Juda!

Kazimir Mikašek-Kazo


Podjeli
Leave a Comment