Pupovac opet provocira….

Podjeli

Tko ne zna što su radili proteklih 25 godina!

Srpski politikant Milorad Pupovac i njegovi kompanjoni iz udruge Srpsko narodno vijeće (SNV) s plakatima koje su postavili u nekoliko većih gradova ponovno – provociraju.

Naime, na plakatima piše: „Znate li što radimo 25 godina – SNV?“

Vjerujemo da na ovo pitanje vrlo lako mogu odgovoriti i oni u nižim razredima osnovne škole, jer svih ovih godina pojedini predstavnici ove notorne udruge pljuju i bljuju po Hrvatima i hrvatskoj državi te si uzimaju za pravo da se predstavljaju kao predstavnici „svih“ Srba u državi Hrvatskoj, dok predsjednik Republike kaže da SNV i njihova udruga  predstavljaju  njih svega i samo – 10 posto!

A mi bismo dodali – ni toliko!

Što misle o Hrvatima i hrvatskoj državi možemo pročitati svakog tjedna (i tako već niz godina) u tjedniku i na portalu „Novosti“, koje financira hrvatska država!

Dalje i ne treba ići!

Također je dovoljno spomenuti da je jedan od osnivača Samostalne demokratske srpske stranke i njen prvi predsjednik bio dr. Vojislav Stanimirović, na čiji poticaj je za predsjednika kasnije izabran (doživotni) Pupovac.

A Stanimirović je tijekom velikosrpske agresije i te kako bio „zaslužan“ za stvaranje hrvatske države. Naime, kao što je poznato tijekom bitke za Vukovar 1991. bio je jedan od oficira JNA, odnosno na čelu njihove sanitetske službe. Nakon okupacije Grada Vukovara obavljao je dužnost gradonačelnika, a i ravnatelja vukovarske ratne bolnice koju su tada zvali „Sveti  Sava“.

Primio je i odličje za posebne zasluge u ratu u Podunavlju od Radovana Karadžića u Banjoj Luci.

Kasnije se sve to „zaboravilo“ i ovaj je čovjek dogurao čak i do zastupnika u Županijskom domu Hrvatskog sabora i nikada nije odgovarao za zločine, koje su mu pripisivali, tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskog rata.

I danas je lijeva i desna ruka Milorada Pupovca, nešto kao što je Srbima bio „Vuk Karadžić“!

Sve u svemu, znači da su ovakvi plakati suvišni, jer se u Hrvatskoj iznimno dobro zna tko je i što je Srpsko narodno vijeće, a još bolje tko je na čelu ove udruge!

Pupovac ima sreću što u Hrvatskom saboru neprestano nedostaje „tri glasa“, a dok će god tako biti ti će „pomozbog“ junaci i dalje „brati“ hrvatske financije, kao što voćari beru kruške.

Dakle, drugovi i drugarice SNV-a, dobro znamo što ste radili (i koliko ste to naplatili) proteklih 25 godina!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)


Podjeli
Leave a Comment