Psihijatrica Kekin dala poduku Grmoji i Petrovu: ‘Homoseksualnost nema nikakve veze s pedofilijom!‘…

Podjeli

Draga naša Ivana!
Ti si to lijepo sročila i tresnula u lice neupućenom Grmoji i svom kolegi Petrovu. Petrov ti vjerojatno i neće replicirati, ali ja hoću. Zašto? Zato što si blebnula neistinu, a koja je protkana podmetaljkom skrojenoj u dubokim podzemnim hodnicima američke Anglomasonerije a kreirana u institutu “Aspen.” Tebi će ovo što ću ti napisati djelovati kao i mnogima poput traktata o teorijama zavjere, ali znaj da u stvarnosti to i jest zavjera babilonskog WHO-a, koji je pod vrhovništvom skrivene masonske velevlasti.
Možda ti je poznato da je sve počelo početkom sedamdesetih prošloga stoljeća i planski iz navedenog instituta “Aspen” financiranog od Rockefelllera, B. Gatesa, Carnegie Corporation i drugih, a koji je preko svog ešalona APA (Američko društvo psihijatara) dobio zadatak da homoseksualnost izbaci sa liste psihičkih poremećaja jednostavno skidajući dijagnostičku stigmu manjinskoj tzv. seksualnoj orijentaciji. Sa svojim naručenim istraživanjema kako bi sotonska agenda imala i tzv. znanstvenu podlogu otpočela je sveopća kampanja i svijet medicine je ralitivno šutke morao prihvatiti nove dijagnostičke kriterije nametnute iz jednog faktički skrivenog centra moći.
Poznato je da se radi o 1973. godini kada je ta odluka donesena i do danas izaziva negodovanje kao i 1986. godina koja je otvorila put promoviranju prava seksualnih manjina. Za sve te ludorije ogroman posao je napravila davne 1957 dr. E.Hooker brljajući neka silna znanstvena istraživanja lupetajući o socijalnim, psihopatološkim i seksualnim aspektima, a sve „uništa,“ kako bi se u nadolazećem vremenu naveliko otvorila vrata današnjoj LGBT agendi koja se poput požara širi svijetom.
Nemoj docirati neupućenom Grmoji, koji nam na nevidljivi način podmeće i prepredenom Petrovu koji ti kao psihijatar i kolega neće reći da su u Hrvatskoj i šire još živi psihijatri koji su izliječili brojne homoseksualce, a vjerojatno i pedofile, mada su potonji na neki način bili zataškavani i zaštićeni. Mogu ti šapnuti imena nekoliko živih kolega psihijatara i sudskih vještaka koji mi u brojnim razgovorima kazaše kako su izliječili desetke zadnjičara koje i danas susreću ulicom sa svojim obiteljima. Njihov rad, mada su danas u mirovini i većina u osmom desetljeću života je obezvrijeđen, izrugan i gotovo profaniran, a oni jednostavno šute.
To što i danas brojni psihijatri u svijetu potiho negoduju, manje je važno, budući je tu agendu potvrdila i notorna WHO, koja je uvijek u vrhu zbivanja, ako nad čovječanstvom treba pogurati neku sotonsku podvalu iz bogate protubožje doktrine sa skrivene palete promoviranja „Kulture smrti.“ Za to je ta bratija i bila osuđena. Sva ta naručena tzv. znanstvena ispitivanja u narednih petnaestak godina su pojačana i rađena samo kako bi se toj agendi dodalo još niz protunaravnih perverzija i utro put ka punini doktrine „Bijele kuge“ i depopulacije u ovim Posljednjim vremenima. Tako da tvoja tvrdnja kako LGBT agenda nema veze sa pedofilijom je netočna, jer to je samo sestrinska agenda u sveukupnoj masonskoj doktrini novovjeke „Kulture smrti.“ Znamo da su rodonačelnici iste u povijesti bili C. Gamble, M. Mead, A. Kinsey i drugi, što i nije neka tajna.
To je kao da neki tvoj ugledni kolega psihijatar kaže da Alzheimer i demencija nemaju nikakve veze i da su odvojene bolesti. Te teorije sada ovdje neću komentirati, ali zna se tko ih kreira i promovira u psihijatrijskoj medicini.
I nemoj zastupati stavove koje sama nisi dovoljno provjerila, jer ovako kao pametna žena se doimaš sa ruba kace „cola-pepsi i čips-flips“ znanosti, što i nije neka manira. Ne moraš se suobličavati sa mužem, nego voli li on Tita, pitaj; zar zločinca,? Sluša li Bajagu, ti mu ponudi Jethro Tull. I na kraju ti poručujem da iako si se svrstala u „Novu lijevicu“ (mada ne znam što to jest) pođi svome župniku i reci mu da bi se obratila na pravog Boga Oca Stvoritelja i zemlja blaženstva biti će tvoja.
Smiljan Strihić

Podjeli
Leave a Comment