Doživljaj s maksimirske tribine….

Podjeli

Završena je nagradna igra u kojoj smo podijelili ulaznice za sutrašnju utakmicu Dinamo – Sheriff. Čestitamo svim dobitnicima, čija smo imena objavili ispod objave gdje ste nam slali svoje kratke opise doživljaja i anegdota s maksimirskih tribina. Sve dobitnike smo kontaktirali u inbox za detalje o preuzimanju ulaznica.
Najzapaženiji tekst s najviše vaših lajkova poslala nam je Zdenka Vasilj iz naše plave Hercegovine, pa ga ovom prilikom prenosimo ovdje u cijelosti. Hvala Zdenki i svima koji ste nam slali zaista odlične opise svojih doživljaja s Maksimira.
Ujedno najavljujemo nove nagradne igre na našoj stranici, gdje ćete moći osvojiti ulaznice i za nadolazeće utakmice Dinama u domaćim i europskom natjecanju, kao i majice naše inicijative za stadion “Dinamo za Maksimir”.
A sutra smo svi zajedno na Maksimiru, vjerujemo u veliki preokret… Podržimo naše plave dečke u borbi za Ligu prvaka. Dinamo iznad svih!
Tekst Zdenke Vasilj:
Najtopliji, meni osobno Maksimir ikad.
09.12.2015.
20:45 h
Temperatura na stadionu: 0
Tribina: sjever dolje
Sjedalo:137
Utakmica Lige prvaka
Sezona 2015/2016
Skupina: F
U goste stiže Bayern iz Münchena. Ni jaka hladnoća, ni rominjanje kiše, ni teroristički napad koji se dogodio mjesec prije u Parizu nisu mogli zaustaviti moj pohod na Maksimir. Prvi put gledam Dinamo na Maksimiru. Koji je to osjećaj bio! Auu Neopisiv
Sjećam se dobro, koda je jučer bilo.
Mama tada nije bila sretna što idem u Zagreb, mame ko mame brinu se, stalno mi napominje da ne hodam po Zagrebu gdje ima puno ljudi, gdje su velika okupljanja. Reče mi: “Vidjela si šta se dogodilo tamo u Parizu, ne kreći se gdje ima puno ljudi.”
Kažem joj da neću i slažem. Idem na rizik, nisam joj rekla da ću na utakmicu, samo joj kažem da ću u Zagreb kod Kristine i Marine na nekoliko dana. Najdivnije cure su mi kupile kartu, pronašle društvo za utakmicu, moje je bilo samo da dođem i uživam.
Atmosfera na stadionu je bila vrhunska, iako rezultat nije bio na Dinamovoj strani.
Jaku hladnoću su ugrijale Košulja plava i Kako je dobro vidjeti te opet. Pjesmom svih devedest minuta protiv jake hladnoće.Trenuci za pamćenje Kome u tome trenutku može biti hladno!?
Koliki je tada bio moj indeks sreće?! Vjerojatno da nije postojao uređaj koji bi ga izmjerio Poslije utakmice šaljem mami sliku s Maksimira, na šta ona odgovara: “ Znala sam ja da ćes ti otići na utakmicu” i još mi reče: “ I ti i tvoj Dinamo više koliki je”
Velik majko, najvećii
Veliki pozdrav iz plave Hercegovine
Zdenka Vasilj
#DinamoZaMaksimir

Podjeli
Leave a Comment