LOKOMOTIVA – DINAMO 1:0 (Marić 8′)…..

Podjeli

LOKOMOTIVA (4-2-3-1): Santini – Milićević, De Haas, Soldo, Cipetić – Marić, Cokaj – Pivarić (od 76. Maleš), Kačavenda, Aliyu (od 90. Goričan) – Dabro (od 61. Kulenović)

DINAMO (4-1-4-1): Livaković – Ristovski (od 86. Tolić), Theophile-Catherine, Leovac (od 73. Menalo), Perić – Mišić – Špikić, Petković, Bulat (od 57. Ivanušec), Oršić – Andrić

 U 15. kolu HNL-a Dinamo je izgubio drugi put ove sezone. Lokomotiva je šokirala hrvatskog prvaka i pobijedila 1-0 golom Matea Marića. Lokosima je to četvrta pobjeda nad Dinamom u povijesti.

Zagrebački Dinamo izgubio je u nedjelju popodne u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. No na tribinama je imao jako dobru potporu. Bad Blue Boysi došli su u dosta velikom broju u Kranjčevićevu, navijali su kroz cijeli susret, a bilo je na tribinama i dobro poznatih lica. Kruno Jurčić i Mario Cvitanović, dvojica bivših trenera Dinama gledali su ovaj susret zajedno.

Dinamo je zabio za 1-1 protiv Lokomotive u 91. minuti preko Dina Perića, ‘modri’ su se ponadali da mogu do preokreta, no ubrzo je VAR poništio gol. Razlog? Marko Tolić bio je u zaleđu na početku same akcije. To nije skužio pomoćni sudac, ali zato je VARIgrači su došli na centar, a u tome trenutku u slušalicu suca Igora Pajača stigao je signal iz VAR sobe. Moguće zaleđe.

Pajač nije niti išao gledati snimku već je sve sam provjerio VAR sudac Mario Zebec i ustanovio kako je Marko Tolić bio u zaleđu na začetku same akcije kada je primio loptu na desnoj strani. To nije skužio pomoćni sudac, ali zato je VAR.

Nogomet je bolji bez VARa.

By Branka Mioč


Podjeli
Leave a Comment