Čudili su se i dioničari Dalekovoda kad su dobili obavijest da im 100 dionica….

Podjeli

Plenković u sto čuda, netko može iskeširati hrpu love, a da on i njegovi ne znaju da taj ima. Za Radu se nije čudio, kao da je sasvim normalno da krojačica ima ideju kako se može zaraditi na dugovima firme koja danas ima 1400 zaposlenih radnika, interesantno je da nikome od zaposlenih nije palo napamet da oni posude novce pa otkupe vlastiti dug, pa na njemu dobro zarade.
Čudili su se i dioničari Dalekovoda kad su dobili obavijest da im 100 dionica vrijedi 10 kuna, nisu ni pomislili da je “ne daj bože” nešto protuzakonito, isto je i s dioničarima Đure Đakovića, Česi su dobili firmu bez dugova, dioničari su ostali bez dionica.
Ne treba se čuditi kako se lako u Hrvatskoj dokopati vlasništva nad tuđim vlasništvom, ali kad netko dođe i nešto kupi bez provizije to treba onda sankcionirati.
Sad će, veli zamrznuti imovinu naših igrača koji su uskočili u zadnji tren. Ti domaći igraći nisu igrali po “
Fiolić pravilima” na koje je HDZ-e ima autorsko pravo.
Svi veliki donatori HDZ -ea nemaju te brige, najprije se dogovore, spakiraju torbe, i pozovu torbare, a dalje samo je nebo granica.
Čudo u Hrvatskoj je da Šeik iz zemlje koja je prepuna nafte ima novaca, a nije čudo bilo da je pomoćni vozač kamiona, kupio Dukat, čudo nije ni da Pavao Vujnovac bivši konobar iz Vukovara ide u kupnju firme koja zapošljava 45 000 ljudi.
Još istraga nije gotova oko nesreće koja se dogodila sa smrtnim ishodom troje ljudi i vlak u vlasništvu njegove firme.
Čudo nije bilo kad se  Rober Ježić dokopao Diokija, niti kako se opet, Vujnovac dokopao Petrokemije., čudo nije ni što Ježić ne želi vratiti proviziju koju čuva za Sanadera.
Znači ima čuda i Čuda, a Plenković izvrsne pregovaračke moći.
Neki dan se s našim sindikatima koji zastupaju navodno potplaćene javne službenike, dogovorio da plaća zbog inflacije, ne treba rasti spremačicama na minimalcu, ali njemu i ministrima i saborskim zastupnicima treba.
Spremačice su naučile da nemaju, pa im ne treba, ali  Grlić Radman mora dodati koji milijun na račun za crne dane , a ni Frki nije lako.
Pravo i jedino i najveće ČUDO je da hrvatski građani trpe na vlasti ove koji ih hrane svakakvim čudnim pričama ,a svima je jasno da lažu , varaju i kradu i neće prestati dok ih ne maknemo.
Jedino je istina da nam ovogodišnja jesen ide na ruku, još ne treba grijanja, a na moru ima kupača, čudnovati dar prirode u teškoj materijalnoj situaciji građana, lijepo vrijeme darovalo nam je energetski dodatak, veći nego što nam je darovala država, kao da nam priroda poručuje da imamo tajnog saveznika.
Lijepa zemlja treba hrabre ljude koji će ju čuvati  od svih  hulja koje ju žele rasprodati za svoje privatne sitne interese.
Dragica Trumbetaš

Podjeli
Leave a Comment